SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | AΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Λουξεμβούργο - Κύπρος Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

10 Οκτωβρίου 2020 - 01:27
Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ' Κατηγορίας στο Nations League, με το Λουξεμβούργο να υποδέχεται στο «Ζοσί Μπαρτέλ» την Κύπρο. Το ματς θα διεξαχθεί στις 16:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ:

Μπορεί να μην υπάρχουν ιδιαίτερες αξιώσεις, ωστόσο το γεγονός ότι υπέστη τη φιλική ήττα με 1-2 από το Λιχτενστάιν, κόντρα δηλαδή σε μία ομάδα των «κυβικών» της, προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις του Λουξεμβούργου. Στα ματς του Σεπτέμβρη για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του Nations League, μέτρησε μία νίκη κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν (1-2) και μία ήττα από το Μαυροβούνιο (0-1). Μόλις ένα θετικό αποτέλεσμα μετρά στα 13 τελευταία της ματς. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με την Κύπρο.

ΚΥΠΡΟΣ:

Μετριότατη σε ακόμα ένα παιχνίδι η Κύπρος. Όπως και οι περισσότερες χώρες, έτσι κι εκείνη, έδωσε την Τετάρτη φιλικό απέναντι στην Τσεχία, από την οποία ηττήθηκε με 1-2. Ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα για τη «μεγαλόνησο» ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Nations League έχασε από Μαυροβούνιο και το Αζερμπαϊτζάν, με 0-2 και 0-1 αντίστοιχα, δίχως μάλιστα να καταφέρει σκοράρει. Στα έξι πιο πρόσφατα ματς έχει σημειώσει μόλις έξι τέρματα, την ίδια στιγμή που η εστία της έχει παραβιαστεί 18 φορές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κυριάκου (εξτρέμ) και Κωστή (αμυντικός). ΠΡΟΤΑΣΗ: Μοιρασμένο ζευγάρι και τα πάντα θα κριθούν στο όριο. H Κύπρος μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και αξίζει να ρισκάρουμε στο κουπόνι οπαπ στο με απόδοση 1.67 στη Novibet.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet