COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | AΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Μπασάκσεχιρ – Παρί Σεν Ζερμέν Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

28 Οκτωβρίου 2020 - 08:00
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 8ου Ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπασάκσεχιρ να αντιμετωπίζει στο «Μπασακσεχίρ Φατίχ Τερίμ» την Παρί Σεν Ζερμέν στο στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:55. ΠΡΟΤΑΣΗ:  Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα στην πρεμιέρα δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Ποντάρισμα στο combo στη Novibet.  

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ:

«Ξέσπασμα» για την Μπασάκσεχιρ, η οποία κέρδισε με 5-1 την Αντάλιασπορ για την τουρκική Σούπερ Λιγκ. Άφησε έτσι πίσω της την ήττα με 2-0 από τη Λειψία για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από αρνητικό σερί τριών αγώνων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σε ένα διάστημα όπου δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει. Συνολικά μετρά ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα στα πέντε τελευταία της ματς ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Απόντες οι Αλ Καλντιρίμ (μπακ), Οκετσούκβου (μέσος) και Τσαντλί (εξτρέμ).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ:

Ούτε που ίδρωσε η Παρί Σεν Ζερμέν στις εγχώριες υποχρεώσεις της, κερδίζοντας με άνεση τη Ντιζόν με 4-0 για τη Λιγκ 1. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, η επίθεση των Παριζιάνων είναι άκρως παραγωγική στα τελευταία της παιχνίδια. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχει σημειώσει 20 γκολ στα έξι πιο πρόσφατα ματς της. Κόντρα στην Μπασάκσεχιρ θα επιδιώξει την πρώτη της νίκη για φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν υπολογίζει ο Τόμας Τούχελ στις υπηρεσίες των Μπερνάτ (μπακ), Παρέδες (μέσος), Βεράτι (μέσος) και Ικάρντι (επιθετικός).
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet