ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΜΕ LIVE STREAMING* & ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Ολυμπιακός - Άλμπα με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

12 Νοεμβρίου 2020 - 10:44

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα (12/11, 21:00).

Με τη ψυχολογία να έχει φτιάξει στους ερυθρόλευκους μετά το διπλό στην Αγία Πετρούπολη, το ζητούμενο κόντρα στη γερμανική ομάδα είναι ένα, η νίκη που θα ανεβάσει τους Πειραιώτες στο ρεκόρ 5-3 και θα τους εδραιώσει κοντά στην τετράδα της βαθμολογίας.

Για τον Ολυμπιακό προέκυψε ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα στη Ρωσία καθώς τραυματίστηκε ο Χάρισον και θα απουσιάσει συνολικά έναν μήνα από τους αγώνες.

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα. Το αξιοσημείωτο για την Άλμπα είναι ότι η μοναδική της νίκη έχει έρθει στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ! Ενώ την ίδια ώρα έχει ηττηθεί από τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπαρτσελόνα, Εφές Ανατολού και Μπάγερν Μονάχου.

Ο μεγάλος αγώνας παίζει με σούπερ προσφορά* για τα μέλη, ενώ προβάλλεται σε Live Streaming. Παράλληλα, μπορεί κανείς να βρει γι’ αυτόν κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων. Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Ευρωλίγκα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet