PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* & ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις

20 Δεκεμβρίου 2020 - 11:51

Μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League 1 με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (20/12, 19:30).

Με διαφορετικά συναισθήματα οδηγούνται στο παιχνίδι της Τούμπας, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο του Βορρά να έχει γνωρίσει την πρώτη ήττα και το τριφύλλι να μετρά νικηφόρο σερι. Όμως αυτό είναι κάτι που συχνά δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στα σημεία από τον Άρη στο ντέρμπι της πόλης και κυριολεκτικά καίγεται βαθμολογικά, για να μην χάσει την επαφή με τον Ολυμπιακό. Στη παρούσα φάση είναι στο -5 από την κξορυφή και τους ερυθρόλευκους.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά*

Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός έχει βρει για τα καλά τα πατήματά του με τον Λάζλο Μπόλονι στη τεχνική ηγεσία. Οι πράσινοι μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Αξιοσημείωτο ότι το τριφύλλι σκόραρε απο δύο γκολ και στα τρία παιχνίδια.

Στο κομμάτι της προϊστορίας τα δύο περσινά παιχνίδια ΠΑΟΚ - Παναθηναικός για κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πλέι οφ ήρθαν ισόπαλα 2-2 και 0-0.

Το μεγάλο ντέρμπι παίζει με συναρπαστική προσφορά* για τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στο ελληνικό πρωτάθλημα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet