ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΚΑΜΠΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ LIVE STREAMING* & ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Μακάμπι – Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

22 Δεκεμβρίου 2020 - 12:11

Ένα παραδοσιακό ντέρμπι περιλαμβάνει για τον Παναθηναϊκό η 16η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, καθώς επισκέπτεται το Τελ Αβίβ για τον αγώνα με την Μακάμπι (22/12, 21:15).

Μπορεί η βαθμολογική συγκομιδή των δύο ομάδων στη φετινή διοργάνωση να είναι κάτι ασυνήθιστο (13η Μακάμπι - 14ος Παναθηναϊκός), αυτό όμως δε σημαίνει ότι το συγκεκριμένο ματς στερείται κινήτρου και βαθμολογικής σημασίας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε δύο καλά παιχνίδια τη περασμένη εβδομάδα, κέρδισε άνετα αυτό με την Άλμπα Βερολίνου και έχασε στη δεύτερη παράταση από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με το πρόσημο για πολλούς λόγους να είναι θετικό. Ωστόσο έχει ανάγκη από νίκες.

Μακάμπι – Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Η Μακάμπι από τη πλευρά της έχει ένα ματς παραπάνω από τον Παναθηναϊκό και μια νίκη περισσότερη. Ωστόσο, μετά από πολλές ήττες στο τελευταίο λεπτό που γνώρισε το προηγούμενο διάστημα, τη περασμένη αγωνιστική πήρε το αίμα της πίσω με μεγάλο διπλό επί της Μπαρτσελόνα σε ματς που κρίθηκε στο φινάλε.

Στο κομμάτι της προϊστορίας η Μακάμπι έχει το προβάδισμα στα παιχνίδια του Ισραήλ, όμως στη τελευταία τετραετία το επιμέρους σκορ είναι 2-2. Πέρσι η ομάδα του Σφαιρόπουλου 88-79 τέτοιες μέρες στις 19 Δεκεμβρίου.

Ο μεγάλος αγώνας του «τριφυλλιού» παίζει με Live Streaming*, σούπερ προσφορά* για τα μέλη, αλλά και ειδικά στοιχήματα παικτών & ομάδων.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Ευρωλίγκα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet