ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ.

Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία στο ΣΕΦ δεν ξαναχάνει από τους Γάλλους.

19 Ιανουαρίου 2021 - 12:25
Να πάρει το αίμα του πίσω από την Βιλερμπάν θέλει ο Ολυμπιακός (21:45), στην εκτός έδρας εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.Οι «ερυθρόλευκοι» υπέστησαν ήττα εκτός προγράμματος από την γαλλική ομάδα (63-69) και φιλοδοξούν να πάρουν την εκδίκησή τους στο «Αστρομπάλ» για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.
Η 8άδα παραμένει στόχος του Ολυμπιακού και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες τέτοιες απώλειες. Ο  Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι τον Έλληνα διεθνή Κώστα Παπανικολάου ,ο οποίος εξακολουθεί και πονάει , όπως και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που έμεινε στην Αθήνα. Η επιστροφή του Χασάν Μάρτιν κρίνεται πολύ σημαντική μιας και ο Ολυμπιακός είχε πολλά προβλήματα μέσα στο ζωγραφιστό. Η Βιλερμπάν μετά τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό έχασε στο πρωτάθλημα από την Σαλόν με 85-75.
won Σήμερα πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση και θα κερδίσει το παιχνίδι είτε εύκολα είτε δύσκολα. Στοιχηματικά θα ποντάρω τον Ολυμπιακό να κερδίσει με δύο τουλάχιστον πόντους στο 1,95.
won Στα ειδικά στοιχήματα, πιστεύω πολύ πως ο παίκτης κλειδί για την νίκη του Ολυμπιακού θα είναι ο Άαρον Χάρισον στο να βάλει περισσότερα από 1 τρίποντα 1,90.
won Ο Σάσα Βεζένκοφ τον τελευταίο καιρό είναι πολύ μαχητικός και το να πάρει περισσότερα από 4 ριμπάουντ μου φαίνεται πολύ λογικό 1,87 stoiximan. Δύο επιλογές με περισσότερο ρίσκο μου αρέσουν πολύ και θα ποντάρω σε αυτές.
won Σάσα Βεζένκοφ όβερ 1,5 τρίποντα σε συνδυασμό με Κώστα Σλούκα όβερ 5,5 ασίστ 2,55.
won Όπως είπα και στην αρχή ο Άαρον Χάρισον είναι ο παίκτης κλειδί δεν γίνεται να είναι τόσο άστοχος όσο στο πρώτο παιχνίδι, οι δύο ομάδες μοιράζουν το σκοράρισμα από πολλούς παίκτες τους το 9,50  στο να βγει πρώτος σκόρερ ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι πολύ δελεαστικό και θα το ποντάρω.
Όλες οι αποδόσεις είναι από την Stoiximan.gr
Tags: euroleague
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Betshop
Sportingbet