ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΕΙΨΙΑ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Λειψία - Βόλφσμπουργκ Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση

03 Μαρτίου 2021 - 00:54
Αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, με τη Λειψία να υποδέχεται στο «Ρεντ Μπουλ Αρένα» την Βόλφσμπουργκ, το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Novibet

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Πολύ μεγάλο παιχνίδι Κυπέλλου στη Λειψία, ανάμεσα σε δυο ομάδες που άνετα θα μπορούσαν να σηκώσουν το τρόπαιο στο φινάλε της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση γενικότερα, κυνηγούν τη Μπάγερν στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι ανάμεσα στους στόχους τους. Η Βόλφσμπουργκ είναι σχεδόν... απίθανο να ηττηθεί φέτος, βλέπουμε γκολ εκατέρωθεν - 1.72
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΙΨΙΑ

Πως να μην είναι σε σούπερ κατάσταση αγωνιστική και ψυχολογική μετά την τεράστια ανατροπή που έκανε κόντρα στη Γκλάντμπαχ με 3-2; Με αυτό το τρίποντο παρέμεινε στο κυνήγι της Μπάγερν για την πρώτη θέση, ενώ παράλληλα διατήρησε το +11 που έχει από την 5η θέση, έτσι ώστε να ανανεώσει τη θέση της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Η Λειψία, με την απουσία και της Μπάγερν από το Κύπελλο, βάζει το θεσμό αρκετά ψηλά, καθώς στοχεύει στην κατάκτησή του, κάτι που θα είναι το πρώτο τρόπαιο μετά την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας. Στις γνωστές απουσίες, προστέθηκε ο Ανχελίνο, τον οποίο όμως θα περιμένει ο Νάνγκελσμαν μέχρι τελευταίας ώρας. Απουσίες: Λάιμερ (μέσος), Σόμποζλαϊ (μέσος), Χένρικς (μέσος - αμφίβολος), Ανχελίνο (μέσος - αμφίβολος) Πιθανή εντεκάδα: Γκούλασι, Ορμπάν, Ουπεμακανό, Χάλστεμπεργκ (Κλόστερμαν), Μουκιέλε, Άνταμς, Ζάμπιτσερ, Κλάιφερτ (Ανχελίνο), Όλμο, Ενκουνκού, Πόουλσεν

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Είναι από τις αποκαλύψεις της σεζόν η Βόλφσμπουργκ. Όχι πως κανείς δεν περίμενε πως οι "λύκοι" δε θα ήταν καλοί φέτος, όμως η πορεία και οι εμφανίσεις τους από το ξεκίνημα, φανερώνουν πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα το καλοκαίρι και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ έχει τις λιγότερες ήττες στη χώρα, ενώ δείχνει δύσκολο κάποιος να της πάρει τη θέση στην τετράδα. Το Κύπελλο είναι ένα μεγάλο μπόνους για την ίδια, θα πάει στη Λειψία να παίξει το ματς στα ίσα και σίγουρα το γεγονός πως δεν έχει ουσιαστικά καμία απουσία εδώ και καιρό, διευκολύνει το έργο της.

Απουσίες: Μπρέκαλο (μέσος - αμφίβολος) Πιθανή εντεκάδα (3-5-2): Κάστελς, Μπάμπου, Λακρουά, Μπρουμά (Μπρουκς), Οτάβιο, Σλάγκερ, Άρνολντ, Μπάκου, Γκέρχαρτ, Στέφεν, Βίεγκχορστ.
Tags: bundesliga
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet