SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ | ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια Προγνωστικά Μπάσκετ | Ανάλυση Ευρωλίγκα

30 Μαρτίου 2021 - 00:34

Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια Τρίτη 30-03-2021 (21.00) 32η αγωνιστική.  Γήπεδο : Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Γκάλης Ο.Α.Κ.Α. (Αθήνα).

Μονόπλευρο ενδιαφέρον για Μπασκόνια.

Παναθηναϊκό (10-19)

Χωρίς ενδιαφέρον βαθμολογικό για τους πράσινους στην Ευρωλίγκα . Καθαρά και χωρίς αντίσταση έχασε με 85-65 μέσα στην Τουρκία από την Εφές. Μοναδικός επιζόν ο Μάριο Χεζόνια 14 πόντους .

Ο Νέντοβιτς έβγαλε μέρος της χθεσινής προπόνησης και γι΄ αυτό μετέφερε στον προπονητή του την επιθυμία του να παίξει ακόμα και με την Αρμάνι , απέναντι στους Ισπανούς δεν θα παίξει μιας και είναι ανέτοιμος. Οι πράσινοι δεν έχουν λόγο να πιέσουν τον Νέντοβιτς να επιστρέψει, αφού έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα και τον χρειάζονται πλέον για τους δύο στόχους τους στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα της Basket League και το Κύπελλο.

Ενδιαφέρον Στατιστικό: Μέχρι σήμερα, ο Παναθηναϊκός μετράει 7 νίκες σε 15 εντός έδρας αναμετρήσεις.

  Μπασκόνια(17-14)

Η Μπασκόνια θέλει πάρα πολύ τον συγκεκριμένο αγώνα και θα κάνει τα πάντα μέσα στο ΟΑΚΑ , ώστε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα , που θα δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την είσοδο στην οχτάδα , όπου και γίνεται ένας κανονικός χαμός με Ρεάλ , Ζενίτ , Μπασκόνια και Βαλένθια να διεκδικούν τις δύο πολυπόθητες θέσεις. Οι Βάσκοι στον τελευταίο τους αγώνα είχαν μια τετράδα εκπληκτική απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Αρμάνι , καθώς οι Χένρι 19, Πολονάρα 17Γκεντράιτις 14, και Ντράγκιτς 15 έβαλαν τους Ιταλούς στα σχοινιά, κερδίζοντάς τους με 86-69.    

Τα Σημεία Μου

won Στοιχηματικά το παιχνίδι θα είναι κλειστό και πιστεύω πως οι πόντοι δεν θα είναι περισσότεροι από 158 για τις δύο ομάδες . Το under 158,5 πόντους εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί και θα το ποντάρω στο 1,93 stoiximan.

won Ο Άαρον Γουάιτ έχει κατεβάσει τουλάχιστον 5 ριμπάουντ στα 7 από τα 9 τελευταία του ματς. 2,05 στην stoiximan στο να μαζέψει περισσότερα από 4,5 ριμπάουντ.

won Ο Παναθηναϊκός  θα χάσει με περισσότερους από 4 πόντους 1,93 stoiximan.

won O Mάριο Χεζόνια έχει μεγάλο ενθουσιασμό και το Over 14,5 πόντους 1,95 απόδοση stoiximan θα βγει και θα το ποντάρω , αυτό γιατί μιλάμε για μεγάλο αθλητή. Έχει εγκλιματιστεί  και αυτό  θα φανεί  στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Το over 2,5 τρίποντα με απόδοση 2,65 του Κροάτη αστέρα είναι πολύ καλή απόδοση και θα το ποντάρω.

Όλες οι Αποδόσεις είναι από την stoiximan

Μονό αποδεκτό: under 158,5  πόντους - 1.93. Μονό αποδεκτό: Άαρον Γουάιτ όβερ 4,5 ριμπάουντ  - 2,05. Μονό αποδεκτό: 2 -4,5 1,93 stoiximan. Μονό αποδεκτό: Mάριο Χεζόνια Over 14,5 πόντους - 1,90. Μονό αποδεκτό:Mάριο Χεζόνια over 2,5 τρίποντα 2,65 stoiximan.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet