PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 3/4

Μπολόνια - Ίντερ Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 3/4

03 Απριλίου 2021 - 01:06
Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Σέριε Α, με τη Μπολόνια να υποδέχεται στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα» την Ίντερ, το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Novibet

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η εξαιρετική δυναμική της Μπολόνια εντός έδρας το τελευταίο διάστημα δοκιμάζεται στον ύψιστο βαθμό, καθώς υποδέχεται την πρωτοπόρο και σούπερ φορμαρισμένη Ίντερ, η οποία με τη σειρά της ψάχνει τις νίκες που χρειάζεται για να "κλειδώσει" τον τίτλο. Δε θα έχουν εύκολο έργο οι "νερατζούρι", όμως είναι το λογικό φαβορί. Θα χρησιμοποιήσουμε το Bet Builder και θα πάρουμε το διπλό μαζί με το under 4.5 - 1.90
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Όλα δείχνουν πως η σεζόν θα τελειώσει με πολύ καλό πρόσημο για τη Μπολόνια, μια ομάδα που έχει περάσει αρκετά δύσκολα τα τελευταία χρόνια αναφορικά με τη σωτηρία της στη μεγάλη κατηγορία του Ιταλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά και αυτό το οφείλει κυρίως στην πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και απέναντι στην φιλόδοξη πρωταθλήτρια Ίντερ, κόντρα στην οποία έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, ειδικά εκτός έδρας. Σημαντική η απουσία του βασικού πορτιέρε Σκορούπσκι, που διαγνώστηκε με κορονοϊό. Απουσίες: Σκορούπσκι (τερματοφύλακας), Φαραγκό (αμυντικός), Χίκι (αμυντικός), Σανταντέρ (επιθετικός), Παλάσιο (επιθετικός). Πιθανή εντεκάδα: Ντα Κόστα, Σουμαορό, Τομιγιάσου, Ντανίλο, Ντάικς, Ντομίνγκες, Σβάνμπεργκ, Σκοβ Όλσεν, Σοριάνο, Σανσόνε, Μπάροου.

ΙΝΤΕΡ

Δείχνει να φορμαρίζεται το πιο κατάλληλο σημείο της σεζόν η Ίντερ, που μετά το διπλό της στο Τορίνο (το ματς με τη Σασσουόλο είχε αναβληθεί), μετράει 8 σερί νίκες και είναι στην κορυφή με +6 και ένα ματς λιγότερο από τη Μίλαν. Το καλό για την ομάδα του Κόντε είναι πως από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μέχρι τώρα υπήρχε αρκετός καιρός ώστε να επανέλθουν σε ρυθμό προπονήσεων οι Ντε Φράι και Ντ' Αμπρόζιο, που είχαν διαγνωστεί με κορονοϊό, όμως και οι δυο είναι δεδομένο πως δε θα παίξουν στη Μπολόνια. Ο Ιταλός τεχνικός ελπίζει πως η διακοπή δε θα επηρεάσει τους παίκτες του, οι οποίοι γνωρίζουν πως με μερικές νίκες ακόμα θα στεφθούν πρωταθλητές, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Απουσίες: Ντ' Αμπρόζιο (αμυντικός), Ντε Φράι (αμυντικός - αμφίβολος) Πιθανή εντεκάδα: Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Πέρισιτς, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Μαρτίνες, Λουκάκου.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet