PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΙΣ - ΡΕΜΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | 11/04

Νις - Ρεμς Προγνωστικά Στοιχήματος | 11/04

11 Απριλίου 2021 - 01:30
Αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική της Ligue 1 στην Γαλλίας, με την Νις να υποδέχεται στο «Αλιάνζ Ριβιέρα» την Ρέμς. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νις - Ρεμς  11/04/21 | 16:00

Η Νις υποδέχεται τη Ρεμς στο Άλιανζ Ριβέρα στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής για τη Ligue 1. Οι γηπεδούχοι μετά τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο για τους «16» από τη Μονακό (0-2), σημείωσαν σημαντική βελτίωση πετυχαίνοντας μία ισοπαλία και δύο διαδοχικές νίκες.

Αρχικά έκαναν την έκπληξη στο «σπίτι» τους νικώντας τη Μαρσέιγ με 3-0 και την περασμένη αγωνιστική πήραν σημαντικό «διπλό» μέσα στη Ναντ με δύο γκολ του Κάσπερ Ντόλμπεργκ (17' και 20'). Οι οικοδεσπότες μείωσαν στο 32' με τον Τουρέ Αμπντουλαγιέ ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ 1-2!

Η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού Αντριάν Ουρσέα έχει βρει δίχτυα στα 10 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας, ενώ έχει κάνει 4 νίκες και μία ισοπαλία χτίζοντας ένα μικρό σερί. Η Τελευταία τους ήττα, την 26 αγωνιστική που έχασαν εντός έδρας από τη Μετς με 1-2.

Η Ρεμς την περασμένη αγωνιστική φιλοξένησε τη Ρεν σε έναν αγώνα «θρίλερ» το οποίο έμεινε στην ισοπαλία (2-2). Προηγήθηκαν δύο φορές στο παιχνίδι με τους Μπουλαγέ Ντιά στο 60' και τον Γκισλάιν Κόναν στο 81', αλλά ο Γκουιράσι Σεχρού έδωσε απάντηση και στα δύο γκολ (75' και 83') που τους έκοψε τα «φτερά» εις διπλούν!

Στο 85' είχαμε την αποβολή του Μορέτο Κασάμα και λίγο έλλειψε να έχουμε και την ανατροπή στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να σφυροκοπούν την άμυνα της Ρεμς τα τελευταία 5 λεπτά συν τις καθυστερήσεις!

Ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν υπέρ αρκετός τελικά και την φέρνει στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς και έχει εξασφαλίσει σχεδόν την παραμονή στην κατηγορία. Σε γενικές γραμμές διαγράφει μία μέτρια προς καλή πορεία σημειώνοντας στα 7 τελευταία παιχνίδια της 2 νίκες και 5 ισοπαλίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Stoiximan

SentraGoal Logo Στράτος

Αρκετά φορμαρισμένη η Νις με σημαντική αγωνιστική ανάκαμψη που μάλλον έχει βάλει στο.. μάτι την 6η θέση που οδηγεί σε προκριματικά Europa League. Απέχει 7 βαθμούς από αυτή και θα είναι δύσκολο ένα τέτοιο επίτευγμα όταν έχει από πάνω της Μονπελιέ, Μαρσέιγ και Ρεν, αλλά μπορεί να το προσπαθήσει! Η παράδοση είναι υπέρ τους με 7-5-3, ενώ στις 12 από τις 15 αναμετρήσεις τους εμφανίστηκε το Under 2,5 goal.

Η στοιχηματική «ζυγαριά» γέρνει προς το «άσσο» που πληρώνει στο 2.22 στη Stoiximan, αλλά δεδομένης της αγωνιστικής φόρμας των φιλοξενούμενων θα ποντάρω στο 1Χ με Combo στο Over 1,5 goal στο 1.82 για να καλύψουμε όποια ενδεχόμενη ισοπαλία με γκολ!

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet