ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 23/4

Άουγκσμπουργκ - Κολωνία Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 23/4

23 Απριλίου 2021 - 01:33
Αναμέτρηση για τη 31η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την Άουγκσμπουργκ να υποδέχεται στο «WWK Αρένα» την Κολωνία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Novibet

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το ματς είναι από τα πιο κρίσημα στη σεζόν για τις δυο ομάδες. Η Άουγκσμπουργκ τελευταία δε λειτουργεί καθόλου καλά επιθετικά, αδυνατώντας να σκοράρει στα 3 τελευταία, ενώ η Κολωνία δείχνει σε καλύτερη μοίρα μετά τη σπουδαία νίκη της επί της Λειψίας. Δε βολεύει η ισοπαλία καμία εκ των δυο, θα πάμε με το ενδεχόμενο να δούμε γκολ εκατέρωθεν - 1.87
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Στους 7 πόντους είναι η απόστασή της από την επικίνδυνη ζώνη, όμως η Άουγκσμπουργκ δεν έχει ξεφύγει εντελώς από τα δύσκολα, μιας και αν συνεχίσει τις εμφανίσεις που κάνει τελευταία, θα ξαναμπεί σε περιπέτειες. Η ομάδα του Χέρλιχ δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα τελευταία 3 της παιχνίδια και το κακό είναι πως αντιμετώπισε ομάδες στα μέτρα της, εκτός της Άιντραχτ. Για το ματς κόντρα στην Κολωνία ο στόχος είναι μόνο η νίκη, η οποία σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα το επόμενο διήμερο μπορεί ακόμα και να της δώσει την σχεδόν μαθηματική παραμονή, 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε της Μπουντεσλίγκα. Απουσίες: Ουντουοκάι (αμυντικός), Μπαζέ (μέσος) Πιθανή ενδεκάδα: Γκίκιεβικ, Φράμπεργκερ, Όξφορντ, Χάβελεου, Ιάγκο, Στρομπλ (Γκρουέζο), Κεντίρα, Καλιγκιούρι, Χαν, Ρίχτερ, Βάργκας.

ΚΟΛΩΝΙΑ

Μια από τις πιο μεγάλες νίκες της σεζόν έκανε η Κολωνία την περασμένη αγωνιστική, καθώς επιβλήθηκε της Λειψίας με 2-1, παίρνοντας παράλληλα μια πολύ μεγάλη ανάσα στην ουρά. Στόχος της ομάδας είναι αρχικά να βγει από την προτελευταία θέση, να πιάσει τα μπαράζ και από κει και πέρα ότι παραπάνω έρθει θα είναι κέρδος. Το ματς στο Άουγκσμπουργκ είναι ένας "τελικός", μιας και αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει σχεδόν παρόμοιους στόχους. Ο κόουτς Φούνκελ, παίρνοντας ως υπόδειγμα όσα έκαναν οι παίκτες του κόντρα στους "ταύρους", θα στοχεύσει ένα γρήγορο τέρμα, ώστε να αγχώσει τον αντίπαλο και να παίξει στην κόντρα. Απουσίες: Εχιζιμπούε (αμυντικός), Γιάκομπς (μέσος), Τίλμαν (μέσος), Άντερσον (επιθετικός - αμφίβολος) Πιθανή Ενδεκάδα: Τ. Χορν, Σμιτς, Μπορνό, Τσίχος, Γ. Χορν, Σκίρι, 'Εκτορ, Ντούντα, Βολφ, Κάιντς (Ντρέξλερ), Άντερσον (Ρεξμπεκάι)
Tags: bundesliga
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet