PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΡΟΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 2/5

Σαμπντόρια - Ρόμα Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 2/5

02 Μαΐου 2021 - 00:42
Αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική της Σέριε Α, με τη Σαμπντόρια να υποδέχεται στο «Λουίτζι Φεράρις» τη Ρόμα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Novibet

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Μετά από αυτά που είδαν τα μάτια των οπαδών της Ρόμα στο Μάντσεστερ, πλέον κάθε ελπίδα για διάκριση από την ομάδα τους έχει χαθεί. Το μόνο που μένει είναι η 7η θέση στο πρωτάθλημα, που μπορεί να πάρει με λιγότερη προσπάθεια. Η Σαμπντόρια θα παίξει ανοιχτά για τη νίκη και έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως μπορεί να την πάρει. Πάμε στο over 2.5 μαζί με το γκολ-γκολ - 1.73
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Δεν έχει κάτι σημαντικό να περιμένει η Σαμπντόρια φέτος, καθώς έχει φτάσει στο μάξιμουμ της θέσης που μπορεί να διεκδικήσει, με το -10 από τη Σασουόλο και την 8η θέση να μοιάζει σχεδόν απίθανο να ανατραπεί. Οι Γενοβέζοι θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με καλή εικόνα και ειδικά στην έδρα τους έχουν δείξει πολλάκις πως μπορούν να κάνουν πράγματα. Κόντρα στην κουρασμένη Ρόμα ο στόχος είναι φυσικά η νίκη. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δύσκολα θα αλλάξει πολλά από το κλασικό του αρχικό σχήμα, με τους σημαντικούς Ραμίρες και Κουαλιαρέλα να παραμένουν εκτός. Απουσίες: Ραμίρες (μέσος), Τορεγκρόσα (επιθετικός), Κουαλιαρέλα (επιθετικός) Πιθανή εντεκάδα: Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Γιοσίντα, Κόλεϊ, Αουγκέλο, Ντάμσγκαρντ, Θόρσμπι, Έκνταλ, Γιάνκτο, Μπαλντέ, Γκαμπιαντίνι

ΡΟΜΑ

Όσο επικίνδυνη ήταν στο πρώτο μέρος, τόσο τραγική και εξουθενωμένη εμφανίστηκε η Ρόμα στο "Ολντ Τράφορντ" πριν μερικά βράδια, για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι "τζιαλορόσι" δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν περισσότερο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έδειξε μια κλάση πάνω σε όλους τους τομείς. Οι "ρωμαίοι" είναι δεδομένα στενοχωρημένοι από την εξέλιξη αυτή, όμως αναγκαστικά οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά, μιας και η σεζόν δεν τελείωσε ακόμα. Ο Φονσέκα είναι δεδομένο πως θα κάνει σχεδόν ολοκληρωτικό "λίφτινγκ" στο αρχικό του σχήμα, έχοντας βέβαια και τις γνωστές απουσίες.

Απουσίες: Ζανιόλο (μέσος), Βερετού (μέσος), Καλαφιόρι (αμυντικός), Πέδρο (επιθετικός), Λόπεθ (τερματοφύλακας), Σπινατσόλα (αμυντικός), Ελ Σαραβί (επιθετικός) Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Μιράντε, Μαντσίνι, Φάτζιο, Κουμπούλα, Πελεγκρίνι Σαντόν, Ντιαβαρά,  Μπρούνο Πέρες, Κ. Πέρεθ, Μκιταριάν, Μαγιοράλ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet