MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 06/02

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 06/02

06 Φεβρουαρίου 2022 - 06:02
Αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Θέλει να χτίσει σερί εντός η ΑΕΛ και παράλληλα να κάνει μία τελευταία προσπάθεια να μπει στην εξάδα. Ένας από τους άμεσους αντιπάλους της είναι ο ΑΠΟΕΛ, που ναι μεν βρίσκεται κι αυτός εκτός εξάδας, αλλά μόνο στην ισοβαθμία. Μάλιστα, διανύει ένα εντυπωσιακό σερί 14 αγώνων χωρίς ήττα. Τον πρώτο λόγο έχει το αμφίσκορο (G/G) - 1.96
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πήρε σημαντικό «διπλό» στο ντέρμπι της Λεμεσού με τον Άρη (1-2) και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ έθεσε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη με τα γκολ των Μαρόσα (20') και Μιλιντσεάνου (31'). Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό σκορ (66'). Η ομάδα της Λεμεσού έφτασε τους 21 βαθμούς στην 8η θέση. Απόντες για σήμερα ο τιμωρημένος Τόρες (ΜΕ) κι ο τραυματίας Μεντόγεβιτς (Μ), ίδια ενδεκάδα με το τελευταίο θα παρατάξει ο κόουτς Παντελίδης.

ΑΠΟΕΛ

Πήρε εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, κάνοντας το 2/2 κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, θριάμβευσε στο «ΓΣΠ» ως φιλοξενούμενος (0-4) και συνέχισε στους «8» της διοργάνωσης. Παραμένει αήττητος από τον περασμένο Οκτώβρη (8-6-0), ενώ προέρχεται από νίκη επί της Δόξας Κατωκοπιάς (2-0) για το πρωτάθλημα. Έχει ανέβει στην 7η θέση του πρωταθλήματος και «φλερτάρει» με την πρώτη εξάδα. Παραμένουν εκτός οι βασικοί Σάβιτς (Α) και Ντογκαλά (ΜΕ), τιμωρημένος ο Τσεπάκ (Α). Στα θετικά, επιστρέφει ο Οκριασβίλι (ΜΕ) και βρίσκεται στην αποστολή ο νεοφερμένος Σαρφό (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet