SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΝΑΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 19/02

ΝΑΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 19/02

19 Φεβρουαρίου 2022 - 06:16

Αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Πολλά ακούγονται για τις φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων, με τις... κακές γλώσσες να λένε ότι η Παρί θα είναι σχετικά αδιάφορη και θα δώσει την ευκαιρία στη Ναντ να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις. Πάντως η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων είναι αδιαμφισβήτητη και μετά τη νίκη επί της Ρεάλ η ψυχολογία θα είναι στα ύψη. Καλύτερη επιλογή το G/G - 1.75
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΑΝΤ

Εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μια φορά την έδρα της και επικράτησε της Ρεμς (1-0) στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η Ναντ είχε την τύχη με το μέρος της, αφού κέρδισε αποβολή μόλις στο 14ο λεπτό κι από την εκτέλεση του φάουλ ο Μόουσες Σιμόν (17') βρήκε δίχτυα για να πετύχει το καθοριστικό γκολ. Έμειναν εκτός αποστολής οι τραυματίες Φάμπιο (Α) και Μουτουσαμί (Μ), επιστρέφει ο Κουλιμπαλί (Ε).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Πανηγύρισε στο φινάλε μια μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (1-0), που τη βάζει σε θέση οδηγού στον εκτός έδρας επαναληπτικό του Μαρτίου. Η Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει σαν ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, κόντρα σε μια συγκρατημένη Ρεάλ. Έχασε πέναλτι με τον Μέσι στο 62ο λεπτό, όμως βρήκε τη λύση με την εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Εμπαπέ (90+4'). Παραμένει εκτός ο Σέρχιο Ράμος (Α), νέα απουσία ο Παρέδες (Μ). Θέση βασικού διεκδικούν οι Νεϊμάρ (ΜΕ) και Ερέρα (Μ), Βαϊνάλντουμ (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet