SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΛΑΤΣΙΟ - ΠΟΡΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ 24/2

ΛΑΤΣΙΟ - ΠΟΡΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ 24/2

24 Φεβρουαρίου 2022 - 04:07
Α' ματς: Πόρτο - Λάτσιο 2-1. Αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Λάτσιο με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. - Περιορισμένος αριθμός θεατών (75%). Το ματς αρχίζει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται στο Ολίμπικο της Ρώμης, όλα είναι ρευστά για την πρόκριση. Είναι ομάδες που δεν κάθονται... ήσυχα επιθετικά, το G/G μοιάζει μονόδρομος. Έχει απόδοση 1.75.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΑΤΣΙΟ

Μπορεί να προηγήθηκε στην έδρα της Πόρτο, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα, έχασε με 2-1. Διατηρεί ελπίδες πρόκρισης, παίζει εντός έδρας, όλα είναι πιθανά. Στην Ιταλία «τρέχει» αήττητο σερί 3-2-0, ενώ ο κόουτς Σάρι ξεκαθάρισε ότι τον νοιάζει μόνο η πρόκριση και όχι το επόμενο ματς με τη Νάπολι. Εντός με Πορτογάλους μετράει 5-1-0. Αμφίβολος ο Πέδρο (Ε), εκτός οι Λάτζαρι (Α), Τζακάνι (ΜΕ), διαθέσιμος ο πολύτιμος Ιμόμπιλε (Ε).

ΠΟΡΤΟ

Έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας στο παιχνίδι με τη Λάτσιο, καθώς δεν πανικοβλήθηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, φτάνοντας άμεσα στην ανατροπή (2-1 στο 49'). Το αήττητο σερί της έχει φτάσει στους 14 αγώνες (13-1-0), είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, φέτος. Εκτός έμειναν οι Γουέντελ (Α) και Μαναφά (Α), επιστρέφει ο εφεδρικός τερματοφύλακας Μαρτσεσίν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet