SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 26/02

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 26/02

26 Φεβρουαρίου 2022 - 07:07
Αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Ο Απόλλων την... πάτησε κόντρα στην ΠΑΕΕΚ κι έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στην κορυφή. Σε πολύ κατάσταση η Ανόρθωση, θέλει να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα. Σε πρώτο πλάνο το G/G - 1.89
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η αντεπίθεσή της διεκόπη προσωρινά από την προτελευταία ΠΑΕΕΚ (2-2), στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής. Ο Απόλλων «έχτισε» ένα σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα και θέλησε να φύγει με το «διπλό» κι από τη Λευκωσία. Προηγήθηκε από πολύ νωρίς με τον Αλμπάνη (3'), πριν δεχτεί την ισοφάριση των γηπεδούχων (24'). Η αποβολή του Αυλωνίτη στο 60ο λεπτό έκανε δύσκολο το έργο της και αναγκάστηκε να κυνηγήσει το σκορ μετά από αυτογκόλ του Μαυρία (81'). Τελικά, βρήκε τη λύση με το πέναλτι του Ντιγκινί (90+2') και παραμένει στην κορυφή με 45 βαθμούς, επτά περισσότερους από τη δεύτερη θέση. Τιμωρημένος ο βασικός Αυλωνίτης (Α), εξέτισε ο Ρομπέρζ (Α) και θα πάρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Μετά από καιρό στην αποστολή οι Αλεσάμι (Α), Κατελάρης (Α) και Νταμπό (Ε).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Πήρε μεγάλο «διπλό» από την έδρα του ΑΠΟΕΛ (0-2) και ανέβηκε στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Η Ανόρθωση παραμένει αήττητη από τον περασμένο Δεκέμβρη και με 24 βαθμούς στις 10 τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να πλησιάσει την πρωτιά πριν τα playoffs. Άνοιξε το σκορ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (26') και πέτυχε το δεύτερο τέρμα με την αλλαγή του Έλληνα μέσου στο 68', Ανδρέα Χρυσοστόμου (72'). Συμπλήρωσαν κάρτες οι Ρισβάνης (Α) και Κορρέα (Α), πολύ σημαντική η επιστροφή του Αραγιούρι (Α). Εκτός οι Βερχόβετς (Μ) και Ντέλετιτς (ΜΕ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet