SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 13/03

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 13/03

13 Μαρτίου 2022 - 03:28
Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Κομβική η κάθε αναμέτρηση των δύο στα playoffs, αφού με κάθε απώλεια απομακρύνονται από την κορυφή. Η ΑΕΚ μοιάζει πιο αποφασισμένη να κυνηγήσει τον Απόλλωνα, αλλά κι ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει μεγάλο «ντεμαράζ» για να σταματήσει εδώ. Προβάδισμα στο G/G - 1.93
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Ανόρθωσης (3-1) και ανέβηκε στη 2η θέση με 42 βαθμούς. Δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου μπήκε η ΑΕΚ, που πήρε σημαντικό προβάδισμα με τους Άλτμαν (4') και Τρισκόφσκι (26' πέναλτι). Οι γηπεδούχοι μείωσαν πριν το ημίχρονο (34'), όμως ο Τρισκόφσκι (64') εξασφάλισε το «τρίποντο» στην ομάδα της Λάρνακας. Ως αποτέλεσμα, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς. Επιστρέφουν οι Τάντι (Α) και Ρομό (Ε), απόντες οι βασικοί Τόμοβιτς (Α), Άνχελ Γκαρσία (Α). Δύσκολα θα προλάβει ο πολύτιμος Γκιούρτσο (ΜΕ).

ΑΠΟΕΛ

Αδίκησε τον εαυτό του στο εντός με τον Άρη Λεμεσού (1-1) και έχασε έδαφος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε πέναλτι με τον Κβιλιτάια στο 17', αλλά προηγήθηκε με τον Εντονγκαλά (24'). Όλα έδειχναν ότι θα πάρει το «τρίποντο», όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ισοφάριση αργά (87') κι έριξαν την ομάδα της Λευκωσίας στην 3η θέση. Μεσοβδόμαδα, πήρε νίκη στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση (2-1). Επιστρέφουν οι Καρώ (Α), Ντε Βινσέντι (ΜΕ) και Ντανίλο (ΜΕ), έμειναν εκτός οι σημαντικοί Σαρφό (Μ) και Εντονγκαλά (ΜΕ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet