PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 13/03

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 13/03

13 Μαρτίου 2022 - 02:26

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Να βασιστεί στο κοινό της θέλει η Βαγεκάνο, μετά τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα. Η Σεβίλλη σκέφτεται το κρίσιμο ματς στην Αγγλία, όμως δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες με το πρόγραμμα στην Ισπανία να δυσκολεύει. Καλή περίπτωση το G/G - 2.10

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Δεν λέει να «σηκώσει κεφάλι» η Βαγεκάνο, που σημείωσε την έκτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα στην έδρα της Κάντιθ (0-2). Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο, έχασε από τη 19η ομάδα της κατάταξης και υποχώρησε στη 13η θέση. Τιμωρημένοι οι βασικοί Α. Γκαρθία (Μ) και Παλαθόν (Ε), επιστρέφει ο Κατένα (Α). Εκτός πλάνων οι τραυματίες Σάβελικ (Α), Ουνάι Λόπεθ (ΜΕ) και Φαλκάο (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιμιτριέφσκι – Μπαλιού, Μ. Σουάρεθ, Κατένα, Φραν Γκαρθία – Κομεσάνια, Τρέχο, Βαλεντίν – Ντεκά, Γκουαρδιόλα, Μπεμπέ.

ΣΕΒΙΛΛΗ

Επικράτησε εντός έδρας της Γουέστ Χαμ (1-0) για τους «16» του UEL και πήρε προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Λονδίνο (17/03). Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από τον Ελ Χανταντί (60'). Στο πρωτάθλημα, έμεινε ισόπαλη με την Αλαβές (0-0) και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης (-8). Πολλές οι απουσίες για τον κόουτς Λοπετέγκι, με τους τραυματίες Ντ. Κάρλος (Α), Μοντιέλ (Α), Ρέκικ (Α), Φερνάντο (Μ), Σούσο (Μ), Λαμέλα (ΜΕ) και Γκόμες (ΜΕ) να μένουν εκτός! Τουλάχιστον επιστρέφουν οι Ράκιτιτς (Μ) και Ντιλέινι (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπόνο - Νάβας, Κουντέ, Γκουντέλι, Ακούνια - Ντιλέινι, Τόρες, Ράκιτιτς - Κορόνα, Εν-Νεσίρι, Οκάμπος.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet