SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΛΑΝΣ - ΚΛΕΡΜΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 19/03

ΛΑΝΣ - ΚΛΕΡΜΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 19/03

19 Μαρτίου 2022 - 02:36

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 18:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Η Λανς απομακρύνθηκε από την εξάδα και χρειάζεται την επιστροφή στις νίκες για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οριακή η κατάσταση στην Κλερμόν, που αν συνεχίσει έτσι θα βρεθεί στη ζώνη υποβιβασμού. Έχει γκολ το ματς, πάμε με το G/G - 1.93
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΑΝΣ

Χωρίς να καταγράψει τελική στον στόχο, πήρε την ισοπαλία από την έδρα της Μετς (0-0). Κακό παιχνίδι από τη Λανς, που δεν υποχρεώθηκε όμως σε ήττα αφού κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν και έφτασε τους 41 βαθμούς στην 9η θέση. Εξέτισε ποινή ο Φρανκόβσκι (Μ) κι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, αλλά συμπλήρωσε κάρτες ο επίσης βασικός Μεδίνα (Α). Στην αποστολή κι ο χρήσιμος Σαΐντ (ΜΕ).

ΚΛΕΡΜΟΝ

Έχασε κομβικό ματς με τη Λοριάν εντός έδρας (0-2) και μπαίνει ξανά σε μπελάδες αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Η Κλερμόν δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο (72', 76') και είδε τη 17η Λοριάν να την πλησιάζει στον έναν βαθμό, ενώ η 18η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στο «-2». Τιμωρημένος για σήμερα ο Σαμέντ (Μ), επιστρέφει ο Αμέλ (Ε). Εκτός με κορωνοϊό έμεινε ο Αλεβινά (Ε), τραυματίας ο βασικός Ενσιμπά (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet