ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΕΛΤΣΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 19/03

ΕΛΤΣΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 19/03

19 Μαρτίου 2022 - 03:22

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Η Έλτσε δεν κινδυνεύει άμεσα, αλλά φυσικά δεν θα έλεγε «όχι» σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια Βαλένθια που περιμένει τον τελικό Κυπέλλου αλλά σίγουρα έχει ποιότητα. Καλή περίπτωση το G/G - 1.95

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΤΣΕ

Πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Γρανάδα (1-0) και έφτασε τους 32 βαθμούς στη 14η θέση. Η Έλτσε προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Φιδέλ (11') και διατήρησε το προβάδισμα για να πανηγυρίσει την 8η φετινή της νίκη, που της δίνει τεράστια «ανάσα» ενόψει παραμονής. Εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του ο Παστόρε (ΜΕ), αμφίβολος ο βασικός Παλάσιος (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπαντία – Μπαραγκάν, Ρόκο, Ντιέγκο, Μοχίκα – Μίγια, Μασκαρέγ, Γκουμπάου, Φιδέλ – Πόνσε, Μπογιέ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Από «λευκή» ισοπαλία προέρχεται η Βαλένθια, στην έδρα της Χετάφε (0-0). Οι «νυχτερίδες» έκαναν πολύ κακό ματς στη Μαδρίτη -μηδέν τελικές σε όλο το 90λεπτο- με αποτέλεσμα να χάσουν κι άλλο έδαφος για την εξάδα (-10) και πλέον μόνη ελπίδα για Ευρώπη αποτελεί φυσικά το Κύπελλο, όπου βρίσκεται στον τελικό. Εξέτισε ποινή ο Μούσα (Μ), αρκετές οι απουσίες για τον Μπορδαλάς που δεν υπολογίζει στους βασικούς Σίλεσεν (Τ), Γκαγιά (Α), Κορέια (Α) και Παουλίστα (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Μαμαρντασβίλι – Φουλκιέ, Κόμερτ, Αλντερέτε, Ντιακαμπί, Χ. Βάθκεθ – Σολέρ, Μπράιαν Χιλ, Γκιγιαμόν – Γκέδες, Ντούρο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet