PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 28/05

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 28/05

28 Μαΐου 2022 - 10:35

Μονός τελικός στο ουδέτερο «Stade de France». Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η Λίβερπουλ προσφέρεται φαβορί και από τις στοιχηματικές εταιρίες, ωστόσο το εμπόδιο της που ακούει στο όνομα Ρεάλ Μαδρίτης κάνει πιο δύσκολη την πρόβλεψη. Συνήθως, σε αυτά τα ματς δεν παίζει τόσο ρόλο η φόρμα των ομάδων, αλλά η εμπειρία και η τύχη. Η «Βασίλισσα» είναι μαθημένη να αγωνίζεται σε αυτές τις συνθήκες, θεωρούμε ότι θα κάνει πάλι σωστά τη δουλειά της, είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση ή στα πέναλτι. Για αυτό προτείνουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης για νικητή διοργάνωσης με απόδοση 2.40.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στοχεύει να κατακτήσει τον 7ο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της, το πιο πρόσφατο ήρθε το 2019. Η φετινή της πορεία ξεκίνησε με 6/6 νίκες στον όμιλό της κόντρα στις Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο. Στη φάση των «16» απέκλεισε την Ίντερ (νίκησε με 2-0 εκτός, έχασε με 1-0 εντός), στα προημιτελικά την Μπενφίκα (νίκη 3-1 εκτός, 3-3 εντός), στα ημιτελικά τη Βιγιαρεάλ (νίκη 2-0 εντός και 3-2 εκτός). Μετράει ήδη δύο κατακτήσεις Κυπέλλων (FA Cup, League Cup), ενώ έχασε το πρωτάθλημα από τη Σίτι, μένοντας στο «-1» από την κορυφή. Διαθέσιμοι οι Φαμπίνιο (Μ) και Γκόμες (Α), ο πρώτος θα ξεκινήσει βασικός. Τραυματίας ο αναπληρωματικός Οριγκί (Ε).

Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Άλισον - Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον - Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα - Σαλάχ, Μανέ, Ντίας.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παίζει στην «αγαπημένη της» διοργάνωση και αυτό φαίνεται από τις 13 κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ. Η πιο πρόσφατη σημειώθηκε το 2018, κερδίζοντας τη Λίβερπουλ με 3-1 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Στη φάση των ομίλων τερμάτισε στην πρώτη θέση με απολογισμό 5-0-1. Η μοναδική ήττα προήλθε από τη Σέριφ με 2-1 εντός έδρας. Στις νοκ άουτ φάσεις πέρασε τα εμπόδια των Παρί Σεν Ζερμέν (ήττα με 1-0 εκτός, νίκη 3-1 εντός), Τσέλσι (νίκη με 3-1 εκτός, ήττα με 3-2 στην παράταση εντός), Μάντσεστερ Σίτι (ήττα με 4-3 εκτός, νίκη με 3-1 στην παράταση εντός). Μέσα σε όλα αυτά κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας. Πλήρης η αποστολή μετά και τις επιστροφές των Αλάμπα (Α) και Μπέιλ (ΜΕ). Ο πρώτος θα πάρει θέση στα στόπερ.

Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Κουρτουά - Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί - Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος - Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet