PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΣΙΑΤΛ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ FC ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ MLS 18/06

ΣΙΑΤΛ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ FC ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ MLS 18/06

18 Ιουνίου 2022 - 05:02

Αναμέτρηση για την κανονική περίοδο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Σε στάδιο ανάκαμψης βρίσκεται το Σιάτλ, που ξεπέρασε το κακό ξεκίνημα και χτίζει σερί. Το Λος Άντζελες είχε προβλήματα το τελευταίο διάστημα αλλά συνεχίζει με νίκες στο πρωτάθλημα. Δύσκολη η πρόβλεψη, αμφότερες έχουν βλέψεις για επικράτηση. Επιλέγουμε το Over 2,5 - 1.75
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΙΑΤΛ

Νίκησε εύκολα εντός έδρας το Βανκούβερ (4-0) και έφτασε τις τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται το Σιάτλ, που έχει πια ρεκόρ 6-1-6 και βρίσκεται στην 7η θέση με 19 βαθμούς. Επιστρέφουν οι σημαντικοί διεθνείς Ρολδάν (Μ), Ρούσνακ (ΜΕ) και Μόρις (Ε). Εκτός πλάνων οι τραυματίες Γκόμεζ Ανδράδε (Α), Ζοάο Πάουλο (ΜΕ) και Ρουιδίαζ (Ε), με ερωτηματικό ο αναπληρωματικός Κλίβελαντ (Τ).

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ FC

Η ομάδα του Λος Άντζελες επικράτησε εντός του Σαν Χοσέ (3-2) και έφτασε τις εννέα νίκες στο πρωτάθλημα. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος δείχνει να ξεπέρασε την αγωνιστική... «κοιλιά» και βρίσκεται στο «+4» από τους διώκτες της. Ο κόουτς Τσερούντολο υπολογίζει ξανά στους πολύτιμους Μουρίγιο (Α) και Κάρλος Βέλα (Ε), αλλά και τον χρήσιμο Εσκομπάρ (Α). Αμφίβολος ο Ίσμαελ Τατζούρι (ΜΕ), σταθερά εκτός ο Ντουένιας (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet