PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΑΛ ΦΑΤΕΧ - ΑΛ ΧΙΛΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' Σ. ΑΡΑΒΙΑΣ 23/06

ΑΛ ΦΑΤΕΧ - ΑΛ ΧΙΛΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' Σ. ΑΡΑΒΙΑΣ 23/06

23 Ιουνίου 2022 - 07:15

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 21:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Με βάση τη λογική, η Αλ Χιλάλ θα κάνει σωστά τη δουλειά τις τελευταίες αγωνιστικές και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το διπλό ξεκίνησε στο 1.70 και πλέον «κατέρρευσε» στο 1.39, χάνοντας σε αξία. Η Αλ Φατέχ μετράει αρκετές απουσίες, αλλά συνηθίζει να βάζει εμπόδια στα παιχνίδια της. Πάμε για ανοιχτό ματς με το Over 2,5 να βρίσκεται σε απόδοση 2.00.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛ ΦΑΤΕΧ

Από τις 16 Ιανουαρίου του 2022 βρίσκεται στον πάγκο της ο Έλληνας τεχνικός, Γιώργος Δώνης. Στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε 3-0 της Νταμάκ εκτός έδρας και στην ουσία εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Δεν ακολούθησαν την αποστολή, ο Μαροκινός εξτρέμ Μπάτνα, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός Μπεντέμπκα, οι αμυντικοί Αλ Τζάρι, Αλ Χαρμπί και ο μέσος Αλ Χαμπίμπ. Εξέτισε ο βασικός στόπερ Αλ Νταχίμ.

ΑΛ ΧΙΛΑΛ

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι νίκησε με 2-0 την Άμπα και σε συνδυασμό με την ήττα της Ιτιχάντ, απέκτησε προβάδισμα για την πρώτη θέση, διότι υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Ο Βραζιλιάνος Ματέους Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, δίνεται αμφίβολος. Δεν υπολογίζονται ο μέσος Αλ Μαλκί, ο επιθετικός Αλ Σέχρι, ο αμυντικός Μουφαρίτζ και ο μέσος Κάνο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet