PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 23/06

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 23/06

22 Ιουνίου 2022 - 07:25

Πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Κυπέλλου στη Βραζιλία, με την Ατλέτικο Μινέιρο να υποδέχεται τη Φλαμένγκο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 03.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, οι δύο ομάδες βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες μέσα σε λίγα 24ωρα, με την Ατλέτικο μείνει δεν έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της καλής παρουσίας που έχει στα εντός έδρας παιχνίδια της. Αγωνιστικά με βάση και την προϊστορία, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και το Over 2,5 κρίνετε εξαιρετικό στο 2.05.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι ισχύει: Πρώτο ματς για τη φάση των «16», ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Φλαμένγκο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, οπότε εάν υπάρξει απόλυτη ισορροπία στο σκορ μετά το δεύτερο 90λεπτο, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία μετά τις δύο ισοπαλίες κόντρα σε Σάντος και Σεαρά επικράτησε εντός έδρας της Φλαμένγκο με 2-0 για το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός αποστολής θα παραμείνει ο Ζαράτσο (Μ).

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Μέτρια έως κακή μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα των φιλοξενούμενων έως τώρα στο πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις ήττες και μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας. Βαθμολογικά έχει κατρακυλήσει στην 14η θέση του πρωταθλήματος έχοντας συνολικά 15 βαθμούς με τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Στο κομμάτι των απουσιών δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση οι Νταβίντ Λουίζ (Α) και Άιρτον (Α), Βιτίνιο (Ε). Επιστρέφουν οι Λουίς (Α), Αράο (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet