PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 20/06

ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 20/06

19 Ιουνίου 2022 - 06:55

Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 00:00 (20/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Έχουν αρχίσει να μαζεύονται... σύννεφα πάνω από τον ουρανό του Μπουένος Άιρες, με τη Ρίβερ να ψάχνει ακόμη το πρώτο της γκολ. Ανοιχτά τα πρώτα παιχνίδια της Ουνιόν (3/3 G/G & Over 2,5), είναι η ευκαιρία των φιλοξενούμενων να «ξυπνήσουν». Σε πολύ καλή απόδοση το Over 2,5 - 2.05.
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Έκανε την παρθενική της νίκη στη νέα LPF, στην έδρα της νεοφώτιστης Μπαράκας Σεντράλ (2-1). Η Ουνιόν Σάντα Φε «έσπασε το ρόδι» στο φετινό πρωτάθλημα και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς με ρεκόρ 1-1-1. Τραυματίστηκε ο πολύτιμος Άλβες (Ε, 4 γκολ), θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του ο βασικός Πορτίγιο (Μ). Ξεπέρασαν τον κορωνοϊό οι Πολέντα (Α), Ναρδόνι (Μ) και Χαουρένα (Μ).

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Πρώτη ήττα για τη Ρίβερ Πλέιτ, που έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, στην έδρα της Κολόν Σάντα Φε (1-0). Η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρντο έχει αρκετά προβλήματα στην αρχή της σεζόν, αφού δεν έχει καν σκοράρει έπειτα από τρεις αγωνιστικές! Επιστρέφει μετά από καιρό ο ποιοτικός Κιντέρο (Μ), από το επόμενο διαθέσιμος ο διεθνής Ντίας (Α). Κλασικές οι υπόλοιπες απουσίες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet