PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ - ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 19/06

ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ - ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 19/06

18 Ιουνίου 2022 - 00:18

Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Α’ Αργεντινής, με τη Σαρμιέντο να υποδέχεται την Πατρονάτο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 02:30 (19/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τα αγωνιστικά τους πατήματα ψάχνουν και οι δύο ομάδες στην αρχή της σεζόν, έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Στοιχηματικά δεν περιμένουμε ιδιαίτερο θέαμα στην αναμέτρηση, ενώ με βάση και την προϊστορία των τελευταίων παιχνιδιών το Under 2.5 κρίνεται εξαιρετικό στο 1.65
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Δύο ήττες και μία νίκη στα τρία πρώτα παιχνίδια για τη Σαρμιέντο, η οποία με το τρίποντο κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς ηττήθηκε από την Εστουντιάντες εκτός έδρας και παρέμεινε έτσι στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος με τρεις βαθμούς. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Ρόσο (Α) και Κιρόγκα (ΜE). Επιστρέφει ο Μέντες (Μ).

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ

Με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στην Αλντόσιβι η Πατρονάτο, που έχει μαζέψει στα πρώτα τρία παιχνίδια τέσσερις βαθμούς έχοντας μοιρασμένα αποτελέσματα με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Βαθμολογικά βρίσκεται στη 16η θέση, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός θα μείνουν οι Πάρδο (ΜΕ), Ορτίς (ΜΕ), Οχέδα (Α), Βάσκες (Μ), Τσάβες (Τ) και ο πολύτιμος χαφ Γκουντίνιο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet