PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 20/06

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 20/06

19 Ιουνίου 2022 - 07:15

Αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 00:00 (20/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Η Μποταφόγκο ήταν αποφασιστική στο τελευταίο της παιχνίδι και κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Είναι όμως αυτό αρκετό για να σταθεί καλά στη δύσκολη έδρα της Ιντερνασιονάλ; Λογική και φόρμα των γηπεδούχων λένε όχι, συνεπώς δεν θα ρισκάρουμε την κόντρα. Προτιμότερο το Over 2,5 - 1.90
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Κέρδισε στην έδρα της Γκοϊάς (2-1) και επέκτεινε το αήττητο σερί της. Η Ιντερνασιονάλ πέτυχε την πέμπτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς. Επιπλέον, έφτασε τους 16 αγώνες συνολικά δίχως ήττα (8-8-0). Επιστρέφουν οι Ντε Πένα (ΜΕ) και Τάισον (ΜΕ), τραυματίας ο Ρενέ (Α). Αποχωρεί από τον σύλλογο ο βασικός Ντουράδο (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντανιέλ – Μπούστος, Βιτάο, Μερκάδο, Μοϊσές – Εντενίλσον, Γκαμπριέλ – Πάτρικ, Ντε Πένα, Βάντερσον – Νταβίντ.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Επικράτησε εντός έδρας της Σάο Πάουλο (1-0) και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από έξι αγωνιστικές. Η Μποταφόγκο «έσπασε» το αρνητικό σερί -που εμπεριείχε τέσσερις διαδοχικές ήττες- και «ξεκόλλησε» από την επικίνδυνη ζώνη της Serie A, τουλάχιστον προσωρινά. Ο κόουτς Λουίς Κάστρο δεν υπολογίζει στο βασικό αμυντικό δίδυμο των Κουέστα και Κανού, αφού συμπλήρωσαν κάρτες. Τραυματίες οι βασικοί Λούκας Φερνάντες (Μ) και Ογιάμα (Μ), μεταξύ άλλων.  Αμφίβολος ο Ντιέγκο Γκονσάλβες (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρ. Φερνάντες – Σαράβια, Κάρλι, Φιλίπ Σαμπάιο, Ούγκο – Κάικε, Τσε Τσε, Τσάι – Λόπες, Έρισον, Νασιμέντο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet