PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΤΡΟΜΣΟ - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ 19/06

ΤΡΟΜΣΟ - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ 19/06

19 Ιουνίου 2022 - 06:30

Αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Εξαιρετική η προϊστορία της Τρόμσο υποδεχόμενη τη Χάουγκεσουντ (10-2-1), αναζητά την τρίτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βγάλει χαρακτήρα στα τρία τελευταία εκτός (2-1-0), ενώ γενικότερα έχουν εύκολο το γκολ. Λογικό το Over 2,5 - 1.75
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΡΟΜΣΟ

Σε ομάδα της... τελευταίας στιγμής έχει εξελιχθεί η Τρόμσο μετά κι από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Λίλεστρομ (2-2). Για μία ακόμη φορά, τέταρτη στο φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα του Γκότα Χέλστρουπ σκόραρε μετά το 90' και γλίτωσε τον βαθμό. Προέρχεται από εύκολη φιλική νίκη επί της Γερβ (5-1). Τραυματίες οι εφεδρικοί Ρόμπερτσεν (Α) και Όπνταλ (Α), με ερωτηματικό ο Τζόουνς (Ε).

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Στην τελευταία τριάδα της κατάταξης βρίσκεται η Χάουγκεσουντ, με έξι ήττες από το ξεκίνημα της σεζόν. Στο πιο πρόσφατο, ήρθε ισόπαλη εντός με την Άαλεσουντ (2-2) και παραμένει στη 14η θέση με 8 βαθμούς. Ηττήθηκε από την Μπραν (0-2) σε φιλική αναμέτρηση. Αμφίβολος ο πολύτιμος Σέντερλουντ (Ε), ομοίως κι ο εφεδρικός Νάουτσταλ (Μ). Δύσκολα θα προλάβουν οι σημαντικοί Λίσετ (ΜΕ) και Σάμιουελσεν (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet