PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΙΤΑΛΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO U19 18/06

ΙΤΑΛΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO U19 18/06

18 Ιουνίου 2022 - 07:10

Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19, με την Ιταλία να αντιμετωπίζει στο ουδέτερο "ΜΟΛ Αρένα" της Σλοβακίας τη Ρουμανία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Ιταλία είναι από τα φαβορί για το τρόπαιο, έχοντας πολύ ταλέντο στις τάξεις της. Φυσικά, σε αυτή τη φάση, μέχρι να δούμε τις ομάδες, οποιαδήποτε πρόβλεψη σε τόσο χαμηλά σημεία, εμπεριέχουν ρίσκο. Άλλωστε, οι Ρουμάνοι έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως μπορούν να κάνουν "ζημιές". Σε πρώτο πλάνο το Over 2.5 - 1.65
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΤΑΛΙΑ

Εξασφάλισε με εντυπωσιακό τρόπο μια θέση στα τελικά της διοργάνωσης, καθώς άφησε πίσω της παραδοσιακές δυνάμεις στις μικρές ηλικίες, όπως η Γερμανία και το Βέλγιο, ούσα αήττητη. Η Ιταλία φαντάζει ως ένα από τα δυνατά ονόματα του θεσμού και θέλει τη διάκριση, αρχικά περνώντας στα ημιτελικά μέσα από ένα βατό όμιλο. Στην πρεμιέρα, οι μικροί "ατζούρι" θέλουν τη νίκη επί της Ρουμανίας, η οποία αν έρθει, θα είναι κομβική, καθώς μόνο η Γαλλία μπορεί μετά να την ανακόψει στη προσπάθειά της για την κορυφή.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Με ένα ρόστερ που είναι μαζί αρκετά χρόνια, η Ρουμανία στη 2η συμμετοχή της σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19, θέλει να κάνει αυτό που δεν κατάφερε την πρώτη φορά, να προκριθεί δηλαδή στις 4 καλύτερες ομάδες. Φυσικά, ο στόχος αυτός δεν είναι καθόλου απλός, μιας και στον όμιλο συμμετέχουν ομάδες με μακρά πορεία στις μικρές ηλικίες, όπως η Γαλλία και η Ιταλία. Με όσα έδειξαν στις προκριματικές φάσεις και τα φιλικά, είναι μια ομάδα με καλή αίσθηση του γκολ, αλλά αρκετά αμυντικά κενά.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet