COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 23/06

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 23/06

23 Ιουνίου 2022 - 07:25

Το ματς αρχίζει στη 01:00 (24/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η Φλουμινένσε είναι το μεγάλο φαβορί, παίζει σημαντικό ρόλο η διαφορά κατηγορίας με την Κρουζέιρο, ενώ αγωνίζεται και εντός. Στοχεύει να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου, σε αντίθεση με τη φιλοξενούμενη, η οποία δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα και την άνοδο, ενώ θα αγωνιστεί και με αρκετές απουσίες. Καταλήγουμε τον άσο με απόδοση 1.91.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι ισχύει: Πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Κρουζέιρο (13/7). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο 90λεπτο, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Στη φάση των «32» του Κυπέλλου απέκλεισε τη Βίλα Νόβα (2η κατηγορία) με 5-2 συνολικό σκορ. Επικράτησε της Αβαΐ με 2-0 εντός έδρας πριν από τέσσερις ημέρες και επανήλθε στις επιτυχίες ύστερα από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Έχει δύο απουσίες, λόγω τραυματισμών, αναφερόμαστε στους Κριστιάνο (Α) και Φρέιτας (ΑΜ). Αποκτήθηκε ο έμπειρος επιθετικός Άλαν, δεν είναι ακόμη διαθέσιμος.

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε δύσκολα τη Ρέμο (3η κατηγορία), χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι, στο 2-2 έμεινε το συνολικό σκορ. Παίζει στη Β' κατηγορία από το 2020, βρίσκεται στην κορυφή μετά από 13 αγωνιστικές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λέο Παΐς (Ε), Τζατζά (Ε), Νέτο Μόουρα (Μ), Πέδρο Κάστρο (Μ), Βογκινίνιο (Ε), Μπραζάο (Τ), Ζοάο Πάουλο (Μ), Βάγκνερ (Α). Μέσα ο Λουβανόρ (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet