MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΔΟΞΑ ΚΑΤ. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 14/01

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΔΟΞΑ ΚΑΤ. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 14/01

14 Ιανουαρίου 2022 - 10:00
Αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗN ΒWIN

SentraGoal Logo
Ο Άρης Λεμεσού διαγράφει έξοχη πορεία, κάνει πρωταθλητισμό και «ονειρεύεται» πρωτάθλημα. Η Δόξα κάνει τη δική της αξιόλογη πορεία, στοχεύοντας σε είσοδο στα πλέι οφ. Αναμένουμε «κλειστό» ματς με Under 2,5. Έχει απόδοση 1.72.
Bwin
Βαθμολογία
9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες αναλήψεις
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
check_3c
Πλούσιο ποδοσφαιρικό κουπόνι
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Έκανε το καθήκον του απέναντι στον ουραγό Εθνικό Άχνας, κέρδισε με 2-1 εντός έδρας και παρέμεινε στο «-1» από την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας. Έχει υψηλές βλέψεις, το θέμα είναι αν μπορεί να φτάσει και στην κορυφή του πρωταθλήματος. «Τρέχει» αήττητο σερί 5 αγώνων (3-2-0) με 4/5 Under 2,5. Εκτός οι Σπόλιαριτς (ΜΕ), Μπράουν (Μ), Mπρόρσον (Α), Ρονκάλια (Α), Στεπίνσκι (Ε), Γιαγκό (Α), Μουσούντα (Α), Ντελμίρο (Α), Κορόμα (ΜΕ), Καζού (Α) και αμφίβολοι οι Σικόρσκι (Ε) και Μπαμπίκα Σαβί (ΜΕ).

ΔΟΞΑ ΚΑΤ.

Απέχει από την αγωνιστική δράση παραπάνω από ένα μήνα. Για την ακρίβεια, έχει να αγωνιστεί από τις 3 Δεκεμβρίου, τότε που είχε επικρατήσει του Εθνικού Άχνας με 1-0 εκτός έδρας. Θα παλέψει μήπως και προλάβει τα πλέι οφ, βρίσκεται κοντά. Μετράει 3/5 G/G & Over 2,5. Απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Σαντίκ (Ε), λόγω τιμωρίας, όπως και ο Τραϊτσέφσκι (Μ) για τον ίδιο λόγο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet