PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/01

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/01

30 Ιανουαρίου 2022 - 04:47

Αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Τρεις αγωνιστικές στη σειρά που ο Πανσερραϊκός φτάνει στην πηγή, αλλά δεν πίνει νερό, θα προσπαθήσει σήμερα να επιστρέψει στις νίκες. Ο Αλμωπός παρουσιάζει καλή εικόνα στα παιχνίδια του, ασχέτως αποτελεσμάτων. Αναμένεται παιχνίδι με γκολ (Over 2,5) - 2.08
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τα «Λιοντάρια» που έμειναν στο 1-1 εντός κόντρα στον Πιερικό. Ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος από τον αντίπαλό του, όμως πλήρωσε την αστοχία και την ατυχία του, μένοντας για πέμπτη αγωνιστική μακριά από τις νίκες. Προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χίκαμ Κάνις (38') κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς. Μοιραία δέχτηκε την ισοφάριση σε περίεργη φάση με τον Ζέρη να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από το σώμα του (72'). Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα κι έχασαν δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες. Παραμένουν στη ζώνη υποβιβασμού με 12 βαθμούς σε 12 αναμετρήσεις. Δεν αναφέρονται απουσίες.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στους... «Β'» και ηττήθηκε εντός έδρας από τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ με 2-1, μετά τον θρίαμβο κόντρα σε αυτήν του Ολυμπιακού. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (21', 23') και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, παρά τη μείωση του σκορ από τον Χρήστο Ρόβα (57'). Ο Σερραίος επιθετικός διανύει εξαιρετική σεζόν με τον Αλμωπό Αριδαίας κι έφτασε τα 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Μοναδική απουσία αυτή του εφεδρικού Ντόκιτς (Τ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet