PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BASKET LEAGUE 29/01

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BASKET LEAGUE 29/01

29 Ιανουαρίου 2022 - 04:27

Αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤH NOVIBET

SentraGoal Logo
Σε... δαιμονιώδη ρυθμό η Λάρισα, παίζει εξαιρετικό μπάσκετ με «μπροστάρηδες» τους Μούντι και Γκριν. Από την άλλη πλευρά, ο Κολοσσός συνεχίζει να εντυπωσιάζει κι έχει εξαιρετικό ρεκόρ στην έδρα του (5-1). Έχει λογική το ποντάρισμα στο Over 155,5 - 1.90
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν είχε... ελπίδα κόντρα στον Ολυμπιακό (69-87), ο οποίος προερχόταν από τη βαριά ήττα στο Ισραήλ. Ο Κολοσσός είχε τους δύο πρώτους σκόρερ της αναμέτρησης, Φλόιντ (21 πόντοι) και Μίλερ (19 πόντοι) όμως δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην πολυπροσωπία των φιλοξενούμενων που σκόραραν με 10/11 παίκτες που αγωνίστηκαν. Η ομάδα της Ρόδου παραμένει στην 4η θέση με ρεκόρ 7-5. Ξεπέρασε τον ιό ο φόργουορντ Σλαφτσάκης.

ΛΑΡΙΣΑ

Έχει... γυρίσει τον διακόπτη η Λάρισα και έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες στην Basket League, μετά το αρχικό 1-7. Τελευταίο της «θύμα» ο Ιωνικός (84-89), «απέδρασε» από τη Νίκαια με το δεύτερο «διπλό» της σεζόν. Πρωταγωνιστές του αγώνα οι νέες προσθήκες, Μούντι (26 πόντοι) και Χάντσον (21 πόντοι), που πήραν ξανά από το χέρι την ομάδα του Φώτη Τακιανού. «Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση (11η) με ρεκόρ 4-7. Ντεμπούτο και για τον φόργουορντ/σέντερ Μπερζίνς, αμφίβολος ο σέντερ Μάριτς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet