MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΙΝΤΕΡ - ΜΙΛΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 05/02

ΙΝΤΕΡ - ΜΙΛΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 05/02

05 Φεβρουαρίου 2022 - 07:30

Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Η Μίλαν «καίγεται» για τη νίκη, την ίδια ώρα που η τυπικά γηπεδούχος Ίντερ βολεύεται και με το «Χ». Πολλά από τα ιταλικά ντέρμπι έχουν λήξει χωρίς νικητή τη φετινή σεζόν, πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και εδώ. Ποντάρισμα στην ισοπαλία - 3.85

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΝΤΕΡ

Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, με το 2-1 εντός επί της Βενέτσια. Παρότι έπαιζε με πολλές απουσίες, η φιλοξενούμενη κατάφερε να είναι ανταγωνιστική κόντρα στην Ίντερ και προηγήθηκε στο σκορ (19'). Οι «νερατζούρι» αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τον Μπαρέλα (40'), ενώ πέτυχαν την ολική ανατροπή στο φινάλε με τον Τζέκο (90'). Παραμένει στην κορυφή με 53 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο από τους διώκτες της. Εκτός για σήμερα ο τραυματίας Κορέα (Ε), μακροχρόνια απών ο νεοαποκτηθείς Γκόσενς (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς - Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι - Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς - Μαρτίνες, Τζέκο.

ΜΙΛΑΝ

Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρησή της με τη Γιουβέντους, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Η Μίλαν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν η μόνη με τελικές στον στόχο, όμως η «λευκή» ισοπαλία ήταν το φυσιολογικό αποτέλεσμα βάσει της εικόνας του αγώνα. Έπεσε στην 3η θέση και είναι στο -4 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Κρίσιμη η απουσία του πολύπειρου Ιμπραΐμοβιτς (Ε), εκτός κι οι Κίερ (Α), Μπαλό-Τουρέ (Α) και Ρέμπιτς (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν - Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Καλουλού, Ερναντέζ - Τονάλι, Μπενασέρ - Μεσίας, Κεσί, Λεάο - Ζιρού.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet