ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 21/06

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 21/06

21 Ιουνίου 2022 - 06:59

Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στη 03:30 π.μ. (22/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Σκληρή μάχη περιμένουμε να γίνει ανάμεσα σε Σεντράλ Κόρδοβα και Σαν Λορέντσο, με τη γηπεδούχο να έχει μικρό προβάδισμα, λόγω έδρας και καλύτερης εκκίνησης στο πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να «ξεγράψουμε» τη φιλοξενούμενη, η οποία διαθέτει εμπειρία. Βασική επιλογή η ισοπαλία με απόδοση 3.25.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ

Προέρχεται από την πρώτη αποτυχία της, έχασε από την Μπάνφιλντ με 2-1 εκτός έδρας, παραμένοντας στους 4 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές. Έχει εμφανίσει 2/3 G/G. Εκτός είναι ο σημαντικός αμυντικός Λεγκισαμόν και ο αναπληρωματικός Λάμπα (Μ), καθώς και οι μακροχρόνια τραυματίες Ριγκαμόντι (Τ), Μέρινγκ (Τ) και Γκάλο (Ε). Μέσα ο χρήσιμος φορ Καπρόφ και ο βασικός αριστερός μπακ Μπάι.

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ

Με το εντυπωσιακό 3-3 τελείωσε το παιχνίδι της κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με 2/3 G/G & Under 2,5. Δεν υπολογίζονται οι Μαρτεγκάνι (ΜΕ), Ορτιγκόσα (Μ), Συνεχίζουν την αποθεραπεία οι πολύτιμοι Σαπάτα (Α) και Ρόχας (Α), σταθερά εκτός ο Χ. Περούτσι (Α), ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Σεντουριόν (ΜΕ, για πειθαρχικό παράπτωμα).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet