PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 17/06

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 17/06

16 Ιουνίου 2022 - 09:39

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Α’ Αργεντινής με την Αρχεντίνος Τζούνιορς να υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στη 01:00 (17/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε σχετικά καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, οι οποίες έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Στοιχηματικά με βάση την προϊστορία δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και η ισοπαλία κοντά στον τριπλασιασμό δεν περνάει απαρατήρητη. Παρά τη δύσκολη επιλογή στην αναμέτρηση, προτείνουμε το Χ στο 3.10
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Μία νίκη και μία ήττα στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος μετράνε οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά το τρίποντο εντός έδρας στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Αλντοσίβι ηττήθηκαν από τη Σαρμιέντο και παραμένουν στη 12η θέση. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με μοναδική απουσία αυτή του Ρενιέρο (Ε).

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ιντεπεντιέντε παραμένει αήττητη στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας μία ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στη Σαν Λορέντσο και μία νίκη απέναντι στην Ταγιέρες. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 6η θέση με τέσσερις βαθμούς, ενώ στο κομμάτι των απουσιών εκτός θα παραμείνουν οι Μπαταγίνι (Α), Πότσο (Μ), Όστατσουκ (Α), Λ. Ρομέρο (Μ), ενώ δεν υπολογίζονται και οι σημαντικοί Μπλάνκο (Μ), Μπεναβίδες (Μ) και Ρόα (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet