PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ - ΒΑΑΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ 18/06

ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ - ΒΑΑΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ 18/06

18 Ιουνίου 2022 - 07:01

Αναμέτρηση για την κανονική περίοδο. Το ματς αρχίζει στις 23:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η Χέλσινγκφορς συνεχίζει στο Κύπελλο Φινλανδίας, αλλά ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Πολύ καλή η παρουσία της νεοφώτιστης Βάασα, ειδικά εκτός έδρας έχει σκοράρει 10 γκολ στα τρία τελευταία επίσημα. Αν οι γηπεδούχοι επιστρατεύσουν την εμπειρία τους, μπορούν να πάρουν τον βαθμό. Προβάδισμα στο «Χ» - 3.20
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ

Παρά την άσχημη παρουσία της στο πρωτάθλημα, η Χέλσινγκφορς απέκλεισε στα πέναλτι με σκορ 4-2 τη Μάριεχαμν (1-1 κ.δ.) και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου. Μετά την ήττα από τη Χόνκα (1-2) στη Veikkausliiga, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη (0-3-6) και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Κινδυνεύει με χρεωκοπία αν δεν βρει σύντομα χορηγό. Με ερωτηματικό ο βασικός Σάβιο Ρομπέρτο (Μ).

ΒΑΑΣΑ

Δεν συνεχίζει στο Κύπελλο η Βάασα, το πάλεψε κόντρα στην Ελσίνκι (0-0 κ.δ.) αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι με σκορ 2-1. Μόλις ένας από τους πέντε εκτελεστές ήταν εύστοχος για τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να βρεθούν μοιραία εκτός συνέχειας. Στο πρωτάθλημα, η νεοφώτιστη κέρδισε εκτός έδρας τη Μάριεχαμν (3-1) και ανέβηκε στην 8η θέση με 10 βαθμούς. Μοναδική απουσία αλλά πολύ σημαντική αυτή του αρχηγού Σεμπάστιαν Στράντβαλ (Μ), ο οποίος μάλιστα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet