ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NATIONS LEAGUE 13/06

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NATIONS LEAGUE 13/06

13 Ιουνίου 2022 - 06:55

3ος όμιλος - Γ' κατηγορία. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου προβιβάζεται στη Β’ κατηγορία, ενώ υποβιβάζονται δύο ομάδες (εκ των τεσσάρων ουραγών) στη Δ’ κατηγορία μέσω πλέι οφ. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Το Αζερμπαϊτζάν δεν μπορούμε να το εμπιστευτούμε από τη στιγμή που δυσκολεύεται να βρει δίχτυα. Όχι ότι η Λευκορωσία βγάζει... μάτια, και αυτή κυμαίνεται σε «ρηχά νερά». Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο, βρίσκεται σε πτώση η τιμή, πλέον έχει απόδοση 2.87.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό σε τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι ηττήθηκε από τη Σλοβακία με 1-0 εντός έδρας. Εξακολουθεί να ψάχνει το πρώτο γκολ στη διοργάνωση. Στόχος είναι να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού, βρίσκεται στο «-1» από τη Λευκορωσία. Έχει 13 σερί χωρίς νίκη σε επίσημα & φιλικά. Απουσιάζει ο τιμωρημένος αμυντικός Μουταλίμοφ.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Μαζί με το Αζερμπαϊτζάν παραμένουν χωρίς νίκη στο Nations League, έχοντας δύο βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές. Στο τελευταίο παιχνίδι έφερε 1-1 με το Καζακστάν. Θα δώσει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία, βρίσκεται στο «+1» από το τελευταίο Αζερμπαϊτζάν. Εκτός έδρας έχει τρία διαδοχικά G/G & Over 2,5. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet