ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΑΒΑΪ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 20/06

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΑΒΑΪ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 20/06

19 Ιουνίου 2022 - 06:20

Αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 01:00 π.μ. (20/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Η Αβαΐ δείχνει να ξεπέρασε το κακό διάστημα των τεσσάρων ηττών και προχωράει με νίκες στη μάχη για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Ασταθής ομάδα η Φλουμινένσε, είτε θα βάζει «πεντάρες» και... «δεκάρες», είτε θα «κολλάει» στο μηδέν. Προβάδισμα στην ισοπαλία - 3.70
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

«Κόλλησε» στο μηδέν στην έδρα της Αμέρικα Μινέιρο (0-0), σε ένα παιχνίδι που είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Φλουμινένσε κέρδισε αριθμητικό πλεονέκτημα σχεδόν από την αρχή του ματς, αλλά παρά τη συντριπτική κατοχή, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από τον βαθμό. Έχει τέσσερις επιστροφές και τέσσερις απουσίες. Εξέτισαν οι Μπραζ (Α), Αντρέ (Μ) και Άριας (ΜΕ), ενώ αποθεραπεύτηκε ο Πινέιδα (Α). Αντιθέτως, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Κριστιάνο (Α), Φρέιτας (Α), Φελίπε Μέλο (ΑΜ) και Φρεντ (Ε).

ΑΒΑΪ

Έκανε το καθήκον της και νίκησε εντός έδρας την ουραγό Φορταλέζα (3-2). Η Αβαΐ είχε την ευκαιρία να πάρει δεύτερη διαδοχική νίκη και δεν την σπατάλησε, αν και ισοφαρίστηκε μετά το 2-0 που προηγήθηκε. Έφτασε τους 17 βαθμούς στο πρώτο μισό της κατάταξης. Επιστρέφουν οι βασικοί Ρανιέλε (ΑΜ), Σίλβα (Μ), Εντουάρντο (Μ) και ο Ντιέγκο Μάτος (Α). Από το επόμενο θα είναι διαθέσιμος ο βασικός Ντόουγκλας Φρίντριχ (Τ). Τραυματίες οι Γκαλντεζάνι (Μ) και Ζεάν Πιέρε (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet