ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΑΒΑΪ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 16/06

ΑΒΑΪ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 16/06

16 Ιουνίου 2022 - 06:59

Αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στη 01:00 π.μ. (17/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η Αβαΐ πήρε θάρρος μετά την τελευταία νίκη της, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Υποδέχεται τη Φορταλέζα, η οποία παλεύει να ξεφύγει από τα χαμηλά, προτού είναι αργά. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, το οποίο δύσκολα θα ξεκολλήσει από την ισοπαλία. Έτσι, επιλέγουμε «Χ» σε απόδοση 3.15.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΒΑΪ

Σούπερ διπλό πέτυχε στην έδρα της Μποταφόγκο με 1-0, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές. Αυτή η επιτυχία έδωσε «ανάσα» στην ομάδα και περισσότερο στον Εντουάρντο Μπαπτίστα, ο οποίος βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Τα πάει καλύτερα εντός έδρας, μετρώντας 3-1-1, μέχρι στιγμής. Οι Μπρούνο Σίλβα (Μ), Εντουάρντο (Μ) και Ρανιέλε (Α) είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Ντόουγκλας (Τ) είναι τραυματίας.

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Είχε καλή απόδοση απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε, ωστόσο δεν το εκμεταλλεύτηκε, μένοντας στο 0-0 εντός έδρας. Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς (1-3-1). Έχει εμφανίσει 4/5 Under 2,5. Διατηρεί θετική παράδοση με την Αβαΐ εκτός (3-1-2). Τιμωρημένος είναι ο βασικός ακραίος μπακ-χαφ Πίκατσου.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet