PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 15/06

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 15/06

15 Ιουνίου 2022 - 07:00

 Αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 03:30 π.μ. (16/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Προβλέπεται ισορροπημένο παιχνίδι, με την Ατλέτικο Παραναένσε να είναι ισχυρή εντός, αλλά και την Κορίνθιανς να είναι ανταγωνιστική όπου και αν αγωνίζεται. Αναμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες, οπότε ποντάρουμε στην ισοπαλία σε απόδοση 3.00.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

«Κόλλησε» στο 0-0 με τη Φορταλέζα εκτός έδρας, σε ένα ματς που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές. Δεν ενθουσίασε με το παιχνίδι της, έπαιξε κυρίως για την ισοπαλία, κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν. Συμπλήρωσε επτά σερί παιχνίδια αήττητη (5-2-0), παραμένει ψηλά στη βαθμολογία. Επανέρχονται οι Πέδρο Ενρίκε (Α), Πάμπλο (Ε), αμφίβολος δίνεται ο Κανόμπιο (Ε).

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Αντέδρασε κόντρα στη Ζουβεντούδε, κέρδισε με 2-0 εντός έδρας και επέστρεψε στις επιτυχίες. Δεν «έλαμψε» με την παρουσία της, απλώς ήταν αποτελεσματική, πετυχαίνοντας ένα γκολ στην αρχή του ματς και ένα στο τέλος (2', 84'). Βρίσκεται στο «-1» από την πρωτοπόρο Παλμέιρας. Ο Γκουστάβο Μοσκίτο (ΜΕ) είναι το τελευταίο πλήγμα, συνολικά, εννέα παίκτες βρίσκονται εκτός επιλογών για διάφορους λόγους.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet