PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 23/06

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 23/06

23 Ιουνίου 2022 - 07:30

Το ματς αρχίζει στις 02:00 (24/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Τρεις μέρες πέρασαν που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά στο «Μορουμπί», τώρα για το Κύπελλο. Αμφότερες εξάντλησαν τις δυνάμεις τους στον αγώνα του πρωταθλήματος, ωστόσο οι προπονητές δεν θα κάνουν μεγάλες αλλαγές στις 11άδες, οπότε η κούραση είναι λογική κατάληξη στη διάρκεια του ματς. Πάμε με την ισοπαλία, η οποία έχει απόδοση 3.10.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι ισχύει: Πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Παλμέιρας (15/7). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, οπότε σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο 90λεπτο, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα.

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ

 Στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου απέκλεισε τη Ζουβεντούδε με 4-2 συνολικό σκορ. Προέρχεται από 2 σερί ήττες στο πρωτάθλημα, έχει απομακρυνθεί από την κορυφή, ίσως θέσει ως προτεραιότητα το Κόπα Σουνταμερικάνα (είναι στον γύρο των «16») και το Κύπελλο. Τραυματίες είναι οι Κολοράντο (Μ), Νικάο (ΜΕ), Σάρα (Μ), Τάλες Κόστα (Μ), Άλισον (ΜΕ), Λουάν (ΜΕ), Κάιο (Ε), Γουόλς (Α). Διεθνής ο 18χρονος Μορέιρα (Α).

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Ο τεχνικός Φερέιρα εμφάνισε αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό, αλλά η Ομοσπονδία δεν τον αφήνει να βρίσκεται στον πάγκο με τη Σάο Πάουλο για λόγους ασφάλειας και υγείας. Η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψει την απόφαση. Μετράει αήττητο σερί 19 αγώνων (15-4-0), είναι αμφίβολοι οι Ραφαέλ Βέιγκα (ΜΕ), Μάρκος Ρότσα (Α), βρίσκονται κοντά στην επιστροφή. Μέσα ο μέσος Ζε Ραφαέλ, εκτός οι Ζόρζε (A), Ζαΐλσον (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet