PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΣΙΚΑΓΟ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ MLS 19/06

ΣΙΚΑΓΟ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ MLS 19/06

18 Ιουνίου 2022 - 00:04

Αναμέτρηση για την κανονική περίοδο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03:00 π.μ. (19/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BETSSON

SentraGoal Logo

Οι χειρότερες ομάδες της Ανατολής βρίσκονται αντιμέτωπες στο Σικάγο, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα κυρίως λόγω έδρας. Πάντως, το 4.00+ της Ουάσινγκτον κρίνεται ως υπερβολικό, δεδομένου ότι το Σικάγο δεν έχει νίκη εδώ και 1,5 μήνα. Πάμε στην ισοπαλία - 3.60

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ενισχυμένες Αποδόσεις
check_3c
Bet Builder* και Cash Out*
check_3c
Υπερσύγχρονο Mobile App
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΙΚΑΓΟ

Ακόμη μια ήττα για την ουραγό της Ανατολής, στην έδρα του Τορόντο (2-3). Η ομάδα του Σικάγο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, παρότι προηγήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ανατροπή. Αγνοεί τη νίκη στα 11 πρόσφατα επίσημα και παραμένει τελευταία. Τραυματίας ο αναπληρωματικός Ρίτσι (Τ), αμφίβολοι οι Σακίρι (ΜΕ) και Τόρες (ΜΕ).

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται η 13η Ουάσινγκτον, μετά την ήττα από τη Νέα Υόρκη (1-4). Όπως και στο Κύπελλο (0-3), οι «ταύροι» αποδείχθηκαν πολύ σκληρός αντίπαλος για την ομάδα του Ταξιάρχη Φούντα. Ο Έλληνας επιθετικός έμεινε εκτός στο τελευταίο παιχνίδι αλλά επιστρέφει. Τιμωρημένος ο Χάινς-Άικ (Α), τραυματίες οι Νάχαρ (Α), Οντόι-Άτσεμ (Α), Κανούς (Μ) και Πέρεζ (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet