MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 05/02

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 05/02

05 Φεβρουαρίου 2022 - 05:30
Αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Ντέρμπι «φωτιά» στη Λάρνακα αφού ο νικητής θα παραμείνει τουλάχιστον στο -4 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, όμως ο ηττημένος θα χάσει πολύ σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Θα πέσουν... κορμιά στην «Αρένα» της ΑΕΚ, προβάδισμα στο «Χ» - 3.35
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Παραμένει μακριά από τον καλό της εαυτό, με την τέταρτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον ουραγό Εθνικό Άχνας (0-0) και έχασε κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός Μάμας (Μ), ντεμπούτο στην ενδεκάδα για τον Λαμπόικο (Μ). Επιστρέφει ο Ροσάλες (Α), εκτός παραμένει ο Γκιούρτσο (ΜΕ).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι της Λεμεσού από την ΑΕΛ (1-2), με αποτέλεσμα να μείνει κι εκείνος τέσσερις βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Έκανε κακό πρώτο ημίχρονο, ευρισκόμενος πίσω με δύο τέρματα (20', 31') και παρότι βελτιώθηκε στην επανάληψη κατάφερε να πετύχει απλώς το γκολ της τιμής με τον Σπόλιαριτς (66'). Παραμένει στο Κόπα Άφρικα ο πολύτιμος Γιαγκό (Α), εκτός αποστολής οι Μουσούντα (Α) και Πακέ (ΜΕ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet