SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΛΑΝΣ - ΛΥΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 19/02

ΛΑΝΣ - ΛΥΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 19/02

19 Φεβρουαρίου 2022 - 06:07

Αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 18:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Τρέχει να προλάβει την τριάδα η Λυών, που έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία της. Η Λανς επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις ήττες, αλλά διανύει μια πολύ καλή χρονιά γενικότερα. Οφείλει να είναι προσεκτική η φιλοξενούμενη. Πάντως το παιχνίδι είναι αρκετά πιθανό να «ανοίξει». Το ποντάρισμα στο Over 2,5 - 1.78
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΑΝΣ

Επιστροφή στις νίκες για τη Λανς, επικράτησε εντός έδρας της Μπορντό (3-2). Ξεκίνησε ιδανικά το ματς, βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές μέσα στο πρώτο μισάωρο με τους Καλιμουεντό (10'), Κακουτά (22' πέναλτι) και Φοφανά (26'). Στη συνέχεια έριξε την απόδοσή της και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μειώσουν στο γκολ (33', 53'), χωρίς ωστόσο να το «πληρώσει». Εξέτισε ο Καουζάκ (Μ), έμειναν εκτός οι Γκραντίτ (Α), Σαΐντ (Ε) και Ζαν (Ε).

ΛΥΩΝ

Πήρε το σημαντικό παιχνίδι με τη Νις (2-0) και πλησίασε στους πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση. Η Λυών ήθελε μόνο νίκη για να επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων και άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ντεμπελέ (8'). Με τον ίδιο τρόπο μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας ξανά νωρίς με τον Τοκό Εκαμπί (52') για να «κλειδώσει» τη νίκη. Επιστρέφει ο Μπόατενγκ (Α), ενώ τιμωρημένος είναι ο σκόρερ Ντεμπελέ (Ε). Παραμένουν εκτός οι Ντεναγιέρ (Α) και Τσερκί (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet