SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΡΟΔΟΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 23/02

ΡΟΔΟΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 23/02

23 Φεβρουαρίου 2022 - 04:00
Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Η Ρόδος ελπίζει να χαράξει καλύτερη πορεία με τον νέο τεχνικό της (Γιάννη Τάτση), ωστόσο σήμερα έχει δύσκολο έργο με την Επισκοπή. Το ματς «μυρίζει» γκολ, ειδικά στην περίπτωση που η γηπεδούχος αγωνιστεί με αμυντικό (σε θέση τερματοφύλακα) κάτω από τα δοκάρια. Το Over 2,5 έχει απόδοση 2.50.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΔΟΣ

Ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι με τον Διαγόρα εκτός, τερματοφύλακας έπαιξε ο στόπερ Σουλάι, καθώς δεν είχε άλλους διαθέσιμους. Άλλαξε προπονητή, έφερε τον Γιάννη Τάτση στη θέση του Σωτήρη Αντωνίου. Ως σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λογικά θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Έχει μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία (1-1-6). Αμφίβολος ο Θεοδωράκης (Τ), εάν δεν προλάβει, ο Σουλάι θα ξεκινήσει πάλι κάτω από τα γκολπόστ. Εκτός αποστολής οι Παπάζογλου (Ε), Καραγεώργης (Μ), Ηλιάδης (Τ).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι», τρέχει αήττητο σερί 6 αγώνων (3-3-0), ξέφυγε στους 10 βαθμούς από τη γραμμή υποβιβασμού. Τελευταία έφερε «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα Βλαχιώτη εκτός έδρας. Μετράει 4 διαδοχικά N/G & Under 2,5. Τιμωρημένος είναι ο Ανδρικόπουλος (Α) και τραυματίας ο Πέτρου (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet