ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ - ΜΑΡΣΕΪΓ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 24/2

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ - ΜΑΡΣΕΪΓ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 24/2

24 Φεβρουαρίου 2022 - 01:15
Α' ματς: Μαρσέιγ - Καραμπάγκ 3-1. Αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Καραμπάγκ με δύο γκολ διαφορά στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί παίζει στους «16» - Σε ουδέτερο γήπεδο - Περιορισμένος αριθμός θεατών (50%). Το ματς αρχίζει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Η Καραμπάγκ θα επιδιώξει να κάνει την «έκπληξη», ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Ασταθής η Μαρσέιγ, δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Ρίσκο με την ισοπαλία σε απόδοση 3.40.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ

Βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» μετά το 3-1 από τη Μαρσέιγ. Πλέον, χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά, ώστε να πάρει απευθείας την πρόκριση. Δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, πήρε σημαντικές «ανάσες», στις 28 Φλεβάρη παίζει για το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν. Μετράει 3 διαδοχικά Over 2,5. Είναι γνωστές οι απουσίες, δεν παίζουν μεγάλο ρόλο.

ΜΑΡΣΕΪΓ

Είναι το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού, το απέδειξε στο «Βελοντρόμ», κερδίζοντας με 3-1 την Καραμπάγκ. Κρατάει γερό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. «Γκέλαρε» στο γαλλικό πρωτάθλημα, ηττήθηκε από την Κλερμόν με 2-0 εντός έδρας. Δεν είναι δηλωμένος ο εξτρέμ Λουίς Ενρίκε, κατά τα άλλα δεν υπάρχουν προβλήματα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet