ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΣΕΛΤΙΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 24/2

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΣΕΛΤΙΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 24/2

24 Φεβρουαρίου 2022 - 01:15
Α' ματς: Σέλτικ - Μπόντο Γκλιμτ 1-3. Αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Σέλτικ με δύο γκολ διαφορά στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί παίζει στους «16». Το ματς αρχίζει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Η Σέλτικ καλείται να παίξει φουλ επιθετικά, δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς, χρειάζεται τρία γκολ για την πρόκριση. Η Μπόντο δεν φημίζεται για τη συνέπειά της στην άμυνα, πιθανό το Over 2,5 σε απόδοση 1.85.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Ήταν από τις λίγες ομάδες που «έσπασαν» τις έδρες στα πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης. Με 3-1 πέρασε από τη Σέλτικ, απέκτησε καλό προβάδισμα πρόκρισης, παρότι ήταν μεγάλο αουτσάιντερ του ζευγαριού. Στις 3 Απριλίου ξεκινάει το νορβηγικό πρωτάθλημα, βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας, παίζοντας αρκετά φιλικά ματς. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος βασικός τερματοφύλακας Χαΐκίν.

ΣΕΛΤΙΚ

Υπέστη ήττα «σοκ» από την Μπόντο Γκλιμτ με 3-1 εντός έδρας και πλέον βρίσκεται στα «σχοινιά». Προέρχεται από αγχωτική νίκη επί της Νταντί στο πρωτάθλημα, κέρδισε με 3-2 εντός, ο Γιακουμάκης σκόραρε και τα τρία γκολ. Μετράει 5 διαδοχικά Over 3,5. Εκτός βρίσκονται οι Τζόνστον (Μ), Τέρνμπουλ (Μ), Φουρουχάσι (Ε), Αγιέτι (Ε), Ιντεγκούτσι (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet