SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 24/2

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 24/2

24 Φεβρουαρίου 2022 - 01:15
Α' ματς: Σπάρτα Πράγας - Παρτίζαν 0-1. Αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Σπάρτα Πράγας με 1 γκολ διαφορά στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί παίζει στους «16». Το ματς αρχίζει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Η Παρτίζαν έχει μικρό προβάδισμα, λόγω έδρας, όμως η Σπάρτα αναμένεται επικίνδυνη. Εάν επιτευχθεί γκολ νωρίς, τότε έχει ελπίδες να βγει το Over 2,5. Υπάρχει σε απόδοση 2.25.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Έφυγε με ψηλά το κεφάλι από την Πράγα, κέρδισε τη Σπάρτα με 1-0, στο 78' πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Νίκησε και τη Ραντνίτσκι με 2-0 εντός για το σερβικό πρωτάθλημα και έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες εντός 2022. Ο μεσοεπιθετικός Πάντιτς είναι το κυριότερο πρόβλημα, ο Φέισα (Μ) είναι ανέτοιμος και εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Κινήθηκε σε «ρηχά νερά» κόντρα στην Παρτίζαν, έβγαλε ελάχιστες φάσεις για γκολ, προς το τέλος δέχτηκε το γκολ της ήττας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχει ελπίδες πρόκρισης. Δεν αγωνίστηκε στο τσεχικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, παίρνοντας σημαντικές «ανάσες». Δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Γιούλις (Ε), Πόλινταρ (Μ), Πούλκραμπ (Ε), Νίτα (Τ), αμφίβολοι οι Χόγιερ (Α), Κρέιτσι (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet