SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 27/02

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 27/02

27 Φεβρουαρίου 2022 - 02:50

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Από το απαιτητικό ματς κόντρα στη Γιουβέντους προέρχεται η Βιγιαρεάλ, που θέλει όμως να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα και να μπει ξανά στην τετράδα. Έχει το βάθος ρόστερ για να το κάνει, όμως κι η Εσπανιόλ έχει «λόγο» στην αναμέτρηση. Παίζεται το Over 2,5 - 1.90

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Το πάλεψε στην έδρα της κόντρα στη Γιουβέντους και πήρε ισοπαλία (1-1) στο πρώτο ματς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο την αναμέτρηση, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα, από όμορφο σουτ του Βλάχοβιτς. Κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με τον Παρέχο (66'). Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από άνετη επικράτηση στην έδρα της Γρανάδα (1-4). «Φρεσκάρει» την ενδεκάδα του ο Έμερι, εκτός οι τραυματίες Κοκλέν (Μ), Πένια (ΜΕ), Αλκάθερ (Ε) και Ζ. Μορένο (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρούλι – Φόιθ, Πάου Τόρες, Αλμπιόλ, Εστουπινιάν – Τριγκέρος, Ιμπόρα, Παρέχο – Πίνο, Νταντζούμα, Ντιά.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Ήταν ξανά ανταγωνιστική στην έδρα της και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Σεβίλλη (1-1). Η Εσπανιόλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Μιρ (36'), όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Νταρντέρ (50') και να φτάσει τους 29 βαθμούς, στη 14η θέση της κατάταξης. Έχει μια διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, αν και αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές. Εκτός πλάνων ο Μορλάνες (Μ), συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός Βιδάλ (Μ). Εξέτισε την ποινή του ο Μελάμεντ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λόπεθ - Χιλ, Γκόμεθ, Καμπρέρα, Πεδρόσα - Ερέρα, Νταρντέρ, Βαντίγιο - Πουάδο, Ντε Τομάς, Βιλχένα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet